Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A csodafegyver - Naipo masszázspisztoly

A csodafegyver - Naipo masszázspisztoly

Ajándékozz élményt, ajándékozz csodafegyvert, Naipo masszázspisztolyt! 

Akár a karácsonyi ünnepek, akár egy születésnap, legtöbbször fejtörést okoz mindannyiunk számára, milyen ajándékot válasszak szeretteimnek vagy akár önmagamnak.

Amerikában azt olvasni, hogy egyre inkább az élmények azok, melyek prioritást adnak az ajándékok választása során. Mi sem lenne kézenfekvőbb, mint egy olyan terméket választanod, mely a mindennapokban relaxáló, izomlazító, fájdalomcsillapító vagy akár stresszoldó hatást biztosít szeretteidnek.

Nagyságrendileg 10 éve már, hogy a masszírozó pisztolyok jelen vannak a piacon. Népszerűsége abban áll, hogy egyetlen készülék képes a teljes test, akár minden izomcsoportját végigmasszírozni. A termék hitelességét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy számos sportegyesület masszőrjei alkalmazzák, sportolók mindennapi életének részét képezi.

Melyik a legjobb csodafegyver, melyik a legjobb masszázspisztoly?

Naipo masszázspisztolyok széles választéka

Mi kifejezetten a Naipo brand mellett tettünk le a voksunkat. Miért? Azért mert a Naipo nem gyárt hajszárító készüléket, hűtőszekrényt vagy akár memóriahabos matracot. A Naipo brand, csak és kizárólag a masszírozást helyezi középpontba, több tíz éve kutatja a test anatómiáját, s az arra gyakorolt masszázs jótékony hatását. Termékeinek szövetének minőségét is több ezer alkalmú tesztelésnek veti alá. A Naipo múltját és termékeinek minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy több ezer masszírozó modellt gyártott már, s a legfejlettebb országok szinte mindegyikében jelen van.

Naipo NP-MG01 masszázspisztoly hihetetlenül könnyű

#legkönnyebbmasszírozópisztoly #naipomasszázspisztoly #relaxáció #intenuívmasszázs #mélyszövetimasszázs

Hogyan működik a Naipo masszírozó pisztoly?

A masszírozó pisztolyok lítium akkumulátor segítségével működnek, melyek idő után töltést igényelnek. Kezelhetőségük rendkívül egyszerű. A készülékre különböző masszírozó fejeket helyezhetsz annak függvényében, hogy milyen jellegű masszázsra vágysz, és mely területet szeretnék meggyúrni. Gomb nyomással indíthatod a működést, s a sebességfokozatok kiválasztása mellett már élvezhető a masszázs jótékony hatása.

Naipo NPMG-2008 masszázspisztoly többféle fejjel

#masszírozópisztoly #naipocare #smartmedical #legjobbmasszírozó

A masszázspisztoly élménye hasonló a masszőr kezével kifejtett élő masszázs érzetéhez. Leírhatatlan, érdemes személyesen kipróbálni.

Személyes találkozás

Melyik masszázspisztolyt válasszam?

Alapvetően mindegyik Naipo masszázspisztoly funkciója ugyanaz:

 • letapadt izomzatot feloldja
 • relaxál
 • tejsavtermelést csökkenti
 • gyorsítja a regenerációt
 • stresszoldó hatással bír
 • fájdalmat csillapít
 • gyorsítja a vérkeringést, elősegíti a bemelegítési folyamatokat

Mi a különbség a modellek között:

 • a csomagot tartalmazó masszírozó fejek számában (4 vagy 5)
 • méretük, súlyuk tekintetében (0,4kg-0,87 kg)
 • akkumulátor üzemideje (2-10 óra)
 • sebességfokozatuk különböző

 

Válaszd a testhez illő Naipo modellt!

Naipo NPMG-01Ergonómikus masszázspisztoly

A legkisebb méretű, extra könnyű, 390g súlyú Naipo masszázspisztolynak sem kell szégyenkezni, hiszen az NP MG-01-es modell már 7mm-es mélyszöveti masszázsra képes.

Ergonómikus kialakítása egy keskenyebb női kézben is kényelmes használatot biztosít, szélessége csupán 14,8cm. Testes, ám keskeny markolat, kopásálló felületkezelés.

A 4 különböző masszázsfej és 5 sebességfokozat gondoskodik az ellazulásról.

Naipo NP-MG01 ergonómikus masszázspisztoly

Naipo NP-MG01 ergonomikus masszázspisztoly kicsi és erős

#naiponpmg01 #ergonomikusmasszázspisztoly #naipomasszirozo #naipocare

Naipo MGPC-002 Mini

Nevétől eltérően, hiszen csak 0,4 kg akár fenevadnak is mondható. A Naipo MGPC-002 típusú masszázsfegyver már 3000 fordulatra képes percenként a gyári 4 db masszázsfej használata mellett. 6mm-es mélyszöveti masszázst, 5 különböző, számodra legoptimálisabb intenzitási fokozat mellett élvezheted. Az MGPC-002 masszázspisztoly 2 színben is jelen van a portfólióban, világos szürke vagy grafit/fekete mellett is dönthetsz.

Naipo MGPC-002 MINI – Mélyszöveti masszírozó pisztoly

Naipo MGPC-002 ergonomikus masszázspisztoly

#naipomgpc-002 #minimasszázspisztoly #izomletapadás #izomfájdalomcsillapítás #masszírozóotthonra #naipo

 

Naipo MGG-2103 Masszírozó pisztoly

Megérkeztünk a masszázspisztolyok csúcsgépéhez. A Naipo MGG-2103 modell a legerősebb a masszázsfegyver kínálatban. 12 mm-es mélyszöveti masszázsra, akár 3200 fordulatra/perc és az akkumulátora még 10 óra üzemidőre is képes. Súlyát tekintve, még ő is a könnyű kategóriában sorolható, hiszen, 0,87 kg, ellenben 5 sebességfokozat és 5 különböző masszázsfej gondoskodik a regenerációdról. A masszírozás mellett előszeretettel ajánljuk rehabilitációs időszakokban is az MGG-2103 alkalmazását.

Naipo NPMG-2008 ergonomikus masszázspisztoly

#naipomgg-2103 #legnagyobbmasszázspisztoly #sportolásutániregeneráció #izomlazítás #mazzsázsnaipoval #smatmedical.hu