Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Azok a fránya gáz és villanyszámlák -melegítő masszírozó

Azok a fránya gáz és villanyszámlák -melegítő masszírozó

Szinte másról sem szól világszerte a média, mint energiahiány, magas infláció, egekben a villany, gázszámla…..

Az emberek nagy része igyekszik több száz ezres beruházást véghez vinni védekezve a hideg ellenhttps://www.smartmedical.hu/index.php?route=information/contact melegítő masszírozóval. Tűzifa beszerzés indul!  Hallani olyat, mint homlokzati szigetelés, nyílászárók cseréje, kazán korszerűsítés, bojlerek cseréje, napenergia hasznosítása, megújuló energia, klímával történő fűtés….. A felsoroltak milliós nagyságrendekkel is szaporíthatják a  havi vagy akár éves kiadásokat.

Spórolj az energiával! Akár kisebb beruházások, életminőséget javító mindennapi teendők is segítségedre lehetne a hosszú téli hónapok alatt.

Melegítő masszírozó - Naipo

Köztudott tény, hogy a masszírozás alatt vérkeringésünk felpezsdül. Azok a testrészek, általában végtagjaink, melyek hidegek, pl: a tenyerek összedörzsölése, lábak masszírozása, mind-mind vérkeringést serkent, s ezáltal testünk fel is melegszik.

A smartmedical.hu oldalon számos melegítő masszírozót találsz, mely a téli hónapok alatt segítik a vérkeringésedet optimalizálni, s Naipo masszírozók között nem ritka, hogy melegítő masszírozókat is találsz.

Naipo masszírozók

Munkahelyi alacsony hőfokok

Több cikket olvasva, kezdetben viccnek gondoltam, számos munkahelyen korlátozzák a helységek hőmérsékletét. Amennyiben rendszeresen sportolsz, érdemes a reggeli órákra tenni azt, s a munkahelyre már egy magasabb vérkeringéssel érkezhetsz az átlagtól. Öltözz rétegesen, egy atléta a téli viselet alapvető része, próbáld ki, rengeteget jelent. Kisebb fizikai munka vagy ülő munka alkalmával, ahogy lassulna a vérkeringésed, túrbzd fel, s védekezz a hideg ellen a munkahelyen is Naipo masszírozóval. A Naipo fűthető masszírozók széles választéka a www.smartmedical.hu oldalán.

Ne feledd, legtöbbször alulról fázunk!!!!

Szerezz be a www.smartmedical.hu oldalon fűthető üléspárnát, ülésmasszírozót, lábmasszírozót és biztosítsd testednek legmegfelelőbb hőmérsékletet.

A biztonságos hő, melegítő masszírozó Naipo

A Naipo brand masszírozói pl: a vérkeringés serkentésén túl biztonságos, melegítő funkcióval rendelkeznek, s akár a kedvenc sorozatod alatt vagy az íróasztalnál ülve ellazulhatnak izmaid, fájdalmaid csökkenhetnek a Naipo masszírozók fűthető verzióit használva.

Fűthető Naipo termékek, melyeket leginkább az irodában, autóban is élvezhetsz

Naipo MGC-168, MGBK-2606H, oPillow-C1, oPillow-P1, MGF-3600, MGF-839A, MGF-F15, MGF-1005

Rendeld meg, próbáld ki, 14 nap alatt visszaküldheted, garantálom, nem fogod megbánni!

Naipo masszírozók

Ágymelegítők

Naipo masszázspárna innovatív hőtechnológia

Elektromos ágybetét, fűthető takaró

Nem kell feltekerned a fűtést, ha egy kis felmelegedésre vágysz.  Szerezz be otthonra elektromos takarót a tv nézéshez vagy akár elektromos ágybetétet, elektromos lepedőt a teljes éjszakai alvás optimális melege érdekében. Kutatók figyelmeztetnek, hogy a hálószoba hőmérséklete legyen alacsonyabb, a takaró alá viszont válaszd a fűthető, elektoros lepedőt!

Méretét szabadon választhatod, akár kettőtöket is kiszolgál. A fűthető ágybetét, fűthető lepedő vagy akár egy elektromos, fűthető pléd nagymértékben javíthat a hőérzeteden, ha hűvösnek érzet otthonod levegőjét. Az elektromos lepedők intenzitása szabályozható, s a biztonságos hő érdekében a túlmelegedés elleni védelem biztosított.

Próbáld ki te is a fűthető textíliákat alvás közben, nem fogsz csalódni!

Otthon melege ágymelegítővel

A forró fürdő

Decembertől-márciusig legyen az első dolgod, hogy amikor hazaérsz, hogy a forró vízben átmelegíted a tested. A kint és a benti hőmérsékletkülönbséget mindannyian érezzük, ahhoz viszont, hogy a testünk hőmérséklete is azonosuljon, időre van szüksége. Ezt az időt fel is gyorsíthatod, ha azonnal forró fürdőt veszel. Legyen ez az én idő, az ellazulást a gyertya fénye is segíti, ne pörögjön a villanyóra! Amikor megpihensz a munkából hazaérve, kikapcsolsz, ajtón kívül hagyod a napi stresszt és ráhangolódsz a családra, önmagadra. 

Wellness az otthonodban

A rendszeres testmozgás – vérkeringés serkentés

Számos alkalommal írtunk már a sport, a rendszeres testmozgás fontosságáról. Talán a téli hónapok még inkább megerősítik mindezt. Biztos te is észrevetted már, hogy sportolás során 18 fokban vagy az alatt sem fázik a testünk. Érdemes naponta minimum 30-40 percet egy hozzád közel álló sporttevékenységet megragadni.

Ha nem jut idő minden nap a sportra, a hiányzó napokon végezd el az otthoni házi munkát. Minden olyan tevékenység, mely fokozza a vérkeringést, az a hőérzetünket is növeli. Védekezz te is a hideg ellen tudatosan és tartsd szemmel az egészséged!

Viatom Checkme Pro egészségmonitor EKG-pulzus-veroxigénszint-mérő készülék

Aktivitásmérők

A forró italok

Mi európaiak inkább kávéval, teával kezdjük a napot. Az ázsiai országokban inkább forró vízzel indítják a napot legyen az tél vagy forró nyári nap. Kínában forró víz áll rendelkezésre az éttermekben, benzinkutakon vagy az akár még az iskolákban is. Úgy tartják, míg a meleg víz étkezés előtt vagy éhgyomorra segíti az emésztést, elősegíti a fogyást, gyorsítja a vérkeringést addig a hideg víz megköti a zsiradékot testünkben és lerakódáshoz vezet.

A víz után a tea a leggyakrabban fogyasztott ital a világon. Természetesen őt is forrón érdemes fogyasztani. Néhány kutatás bizonyította már, hogy a rendszeresen teát fogyasztók egészségügyi állapota, élethossza magasabb lehet a teát nem fogyasztókhoz képest.

Legyen az tea vagy víz, igyuk azt forrón, nem csak az egészségügyi hatások végett, hanem a test felmelegítése okán is!

Egy forró ital mindig felmelegít

Kérdésed van, fordulj hozzánk!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Gyógyászat