Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BEURER BY 76 cumisüveg gőzsterilizáló

Ár:
18.590 Ft (14.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Beurer By 76 gőzsterilizátor gőz segítségével sterilizálja a gyermek által használt tárgyakat, kisebb játékokat. A sterilizálás folyamata 7 percig tart. Nagyon hatékony és gyors készülék, a LED kijelző mutatja a hátralévő időt. A Beurer By 76 gőzsterilizátor eltávolítja az összes káros baktériumot gyermeke használati tárgyairól. 
Várható szállítás / átvétel időpontja: 2023. február 07.
Gyártó:
Szállítási díj: 1.250 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

BEURER BY 76 cumisüveg gőzsterilizáló

Gyors és nagyon hatékony

 • LED-es kijelzővel a fertőtlenítési idő kijelzéséhez
 • Max. 6 üveget és tartozékot fertőtlenít 7 perc alatt


A digitális gőzös sterilizátor BY 76 a Beurer cégtől bébi cumisüvegek és tartozékaik fertőtlenítésére szolgál. Gyorsan és nagy hatékonysággal fertőtlenít max. 6 db üveget és tartozékot mintegy 7 perc alatt. Ha nem nyitjuk ki a fedelét, a tárgyak max. 3 óra hosszat sterilek maradnak. A LED-es kijelző mutatja a fennmaradó időt a steril állapotból. Minden káros háztartási baktériumot elpusztít, vegyszerek nélkül.

Jellemzők:
A digitális kijelzőn a steril állapot fennmaradó ideje egyszerűen leolvasható. · LED-es kijelzővel · Max. 6 kis üveg és tartozék 7 perc alatt · 3 órás fertőtlenítési idő zárt fedél mellett · Fertőtlenítés vegyszerek használata nélkül · A tartozékok mosogatógépben tisztíthatók. · Fogó, kivehető üvegtartó rács és mérőpohár · Látható és hallható jelzés · Kábel feltekercselés · Lekapcsoló automatika.

A kereskedelemben kapható kis üvegek és poharak számára:
A bébiétel- és üveg melegítőben minden általában kapható cumisüveg, a bébi etetéséhez szükséges tartozékok, valamint kisebb játékszerek fertőtleníthetők forró vízgőzzel.

Lekapcsoló automatika:
A bébiétel felmelegítéséhez beállítható a kívánt melegítési idő. A melegítő folyamat leáll, ha a beállított melegítési idő lefutott. A fűtést jelző LED és a kijelző kialszik.

Fertőtlenítési idő 7 perc.
A kis üvegek és a tartozékok fertőtlenítése mindössze 7 percet vesz igénybe. Eközben minden káros háztartási baktérium elpusztul, vegyszerek használata nélkül. A fertőtlenítés után a kis üvegek 3 óra hosszat sterilek maradnak, ha nem nyitjuk fel a fedelet.

Fogóval és mérőpohárral:
A mérőpohárral a megfelelő mennyiségű vizet lehet bemérni a sterilizátorba. A fertőtlenítés és legalább 5 perces hűtési idő után a fedő óvatosan megnyitható, és a fertőtlenített eszközöket a fogó segítségével ki lehet venni.

LED-es kijelzővel:
A digitális kijelző mutatja a fennmaradó időt a fertőtlenített állapotból. A fertőtlenítési eljárás után a kijelzőn három oszlop jelenik meg. Ez jelzi, hogy ettől az időponttól kezdve a tárgyak a zárt sterilizátorban három óra hosszat sterilek maradnak. Az idő lefutása óránkénti lépésekben „III-tól „I-ig kerül kijelzésre. Az utolsó óra lefutása után a kijelzőn "0" jelenik meg.

Max. hat kis üveget fertőtlenít:
A digitális gőzös sterilizátorban max. 6 kis üveg valamint a tartozékok részére van hely. Az üvegeknek a sterilizálóba való egyszerű behelyezésére egy kivehető üvegtartó rács szolgál, ami egyúttal rögzíti a kis üvegeket.

Műszaki adatok:
Kivitel: Gőzsterilizátor · Konyhagép jellemzők: Mérőpohárral, Vezetékes · Konyhai készülék típus: Cumisüveg sterilizátor · Szín: Fehér, Sárga · Teljesítmény: 500 W

A csomag tartalma:
Gőzös sterilizátor BY 76 · Fogó · Mérőpohár · Használati útmutató.Gőzsterilizáló -A háztartásban előforduló valamennyi káros baktérium megsemmisítése

 • Digitális kijelző a még hátralévő sterilizálási idő egyszerű leolvasásához 
 • LED kijelzővel
 • Max. 6 palack és tartozékok 7 perc alatt
 • 3 óra sterilizálási idő zárt fedél mellett
 • Sterilizálás vegyi adalékok nélkül
 • A tartozékok mosogatógépben moshatók
 • Fogó, kivehető üvegtartó rács és mérőpohár
 • Optikai és akusztikus jelzés
 • Kábelfeltekerő
 • Automatikus kikapcsolás
 • 500 Watt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!