Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLOG

Mik a masszírozás típusai és jótékony hatásai? Hogyan válasszunk masszírozó készüléket otthonra?

Mik a masszírozás típusai és jótékony hatásai? Hogyan válasszunk masszírozó készüléket otthonra?

Élvezzük, ha a testüket masszírozza valaki. Habár ez a fajta kényeztetés kifejezetten kellemes érzéssel tölt el – egy jó masszázs aranyat érhet - jó, ha tisztában vagyunk azzal is, hogy milyen típusai vannak, illetve, hogy melyek a jótékony hatásai.

A Safe Laser előnyei és hátrányai – termékajánlóval bemutatva

A Safe Laser előnyei és hátrányai – termékajánlóval bemutatva

Mi a Safe laser, és mire használható pontosan? – Teszik fel sokszor vásárlóinktól a kérdést. Ez az okosgyógyászati eszköz is használható otthon, és számos betegség kezelhető vele. Teljesítménye még az okoseszközök között is kiemelkedőnek számít. Pontosan mit érdemes tudni róla? Milyen betegségek kezelésére alkalmas? Mennyi például a Safe laser 500 ára, és miért mondhatjuk, hogy a hazai piacon ez az egyik legkiemelkedőbb termékcsalád? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Mi az alvászavar? Tünetei, kezelése, típusai

Mi az alvászavar? Tünetei, kezelése, típusai

Manapság a lakosság jelentős része - egyes becsések szerint a népesség 20-25%-a - küzd tartós vagy átmeneti alvászavarral. Ennek oka sok mindenre vezethető vissza, az azonban tagadhatatlan, hogy a mindennapi életvitelt és a sikeres munkavégzést erősen akadályozza – hiszen fáradtan, kialvatlanul az ember nehezen tud összepontosítani, vagy fizikai munkát végezni, különféle feladatokat ellátni. Cikkünkben az alvászavart szeretnénk bemutatni, illetve, hogy egy rövid útmutatót szeretnénk arról nyújtani, hogy milyen típusai vannak, mit tehetünk ellene.

Karácsonyi Tippek

Karácsonyi Tippek

Újra eltelt egy év, ismét közeleg a karácsony ünnepe! 

Gyerekkoromban levelet írtunk a Jézuskának, télapónak, amiben hosszú listán sorakoztattuk a kívánságainkat. Olyan nagy izgalommal készültünk az adventre! Minden hétvége meghitt és különleges volt, szent este napja pedig szinte be is aranyozta a várva várt pillanatokat. Nem dolgoztak a szülők, nyugodtak voltak, több figyelmet szenteltünk egymásnak, együtt volt a család és olyan ajándékkal leptek meg minket, melyek hosszú várakozásnak voltak gyümölcsei.

A cukorbetegség tünetei, jelei - Mit tehetünk ellene?

A cukorbetegség tünetei, jelei - Mit tehetünk ellene?

Azt bizonyára sokan tudják, hogy a cukorbetegség egy anyagcsere betegség. Azzal viszont viszonylag kevesen vannak tisztában, hogy pontosan mik a cukorbetegség tünetei, jelei, és sokan, amikor szembe kerülnek vele, egész egyszerűen tanácstalanok.

EKG vizsgálat – mire jó? Mi a menete? – teljes összefoglaló!

EKG vizsgálat – mire jó? Mi a menete? – teljes összefoglaló!

Bizonyára rengeteget hallottuk már azt a kifejezést, hogy „EKG vizsgálat”. Az a tapasztalatunk, hogy nagyon sokan tudják, hogy mit takar ez a kifejezés, de mégis vannak olyan kérdések vele kapcsolatban, melyek sokakban nem tisztázottak. Mennyibe kerül egy EKG vizsgálat? Mi az EKG vizsgálat menete? Lehet előtte ételt, italt fogyasztani, vagy sem? Cikkünkben nem csupán a „hagyományos” EKG vizsgálat menetét mutatjuk be: arra is rávilágítunk, hogy mennyivel egyszerűbb és praktikusabb egy otthoni EKG mérő készülék használata, hiszen akár 24 órás EKG mérés is lehetséges anélkül, hogy ezért külön orvoshoz kellene mennünk, vagy időpontot kellene foglalnunk.

Pulzoximéter – mire jó, hogyan használjuk, hogyan működik? – teljes összefoglaló!

Pulzoximéter – mire jó, hogyan használjuk, hogyan működik? – teljes összefoglaló!

Ma már egyre többen teszik le a voksukat az öndiagnosztika, otthoni diagnosztika mellett. A pulzoximéter is egy olyan készülék, melyet otthonra is beszerezhetünk: nem kell folyamatosan orvoshoz járni ahhoz, hogy a viszonylag egyszerű, fájdalommentes oxigén telitettségét mérő eszközt használni tudjuk. A készülék ráadásul kifejezetten praktikus a COVID19 ideje alatt, ugyanis akár folyamatos véroxigénszint (és pulzus mérésre is alkalmas, alacsony vagy túl magas értéknél beavatkozik, riaszt).

Viatom készülékek – Szemmel tartják a legfontosabb értékeket

Viatom készülékek – Szemmel tartják a legfontosabb értékeket

Bizonyára veled is gyakran előfordul, hogy ellenőrizni szeretnéd az egészségügyi állapotod, azonban nem olyan égető a helyzet, hogy emiatt orvoshoz fordulj – különösen igaz ez napjainkban, amikor a koronavírus megfékezése érdekében próbáljuk minimálisra csökkenteni a nyilvános helyek felkeresésének a számát. A Viatom termékcsaládnak köszönhetően a rutinvizsgálatokat otthon is elvégezheted, és a nap bármely pillanatában megbizonyosodhatsz róla, hogy nincs okod az aggodalomra.

Akár az EKG értékeid, akár a vérnyomásod, a véroxigénszinted, a pulzusod vagy a testhőmérsékleted szeretnéd ellenőrizni, a Viatom termékcsaládra a nap bármely pillanatában számíthatsz. Az orvostechnikai eszközöket egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével mobiltelefonoddal vagy táblagépeddel is szinkronizálhatod, de a mért értékeket okoseszközök beiktatása nélkül, a hagyományos formában is használhatod.

A Viatom készülékek használatával a család minden tagjának otthonod kényelméből, orvos felkeresése nélkül, a nap 24 órájában szemmel tarthatod az egészségügyi értékeit, a kapott eredményeket pedig néhány gombnyomással továbbíthatod egy szakembernek.

Ha mérlegelsz csak okosan

Ha mérlegelsz csak okosan

Bizonyos használati tárgyakra – annak ellenére, hogy az egészségünket szolgálják – képtelenek vagyunk jó szívvel gondolni. Tökéletes példa erre a személymérleg, ami könyörtelenül szembesít bennünket a valósággal, és csak ritkán hajlandó örömre okot adó értékeket mutatni. A rossz hír hozóját éppen ezért előszeretettel dugjuk el a fiók mélyére, és „amiről nem tudunk, az nem fáj” alapon egy időre inkább lemondunk az értékek ellenőrzéséről. Egészséged érdekében Neked eszedbe se jusson így gondolkodni!

Ahelyett, hogy végleg hátat fordítanál a testsúlyellenőrző eszközöknek, nézz szembe a tényekkel. Ne temetkezz édes tudatlanságba, hanem próbáld meg feltárni a probléma gyökerét. Minderre természetesen egy hagyományos személymérleg alkalmatlan lenne, viszont egy okosmérleg beszerzésével pontosabban feltérképezheted, hogy mi állhat a súlygyarapodás hátterében.

Az elhízás korunk népbetegsége. A szakemberek prognosztizációja szerint 2025-re a világon minden ötödik ember túlsúlyos lesz1. Magyarországon ráadásul még égetőbb a helyzet, hiszen hazánk Európa legelhízottabb nemzetének számít – jelenleg minden harmadik felnőtt és ötödik gyermek súlyproblémával küzd2.

Pandémia – véroxigénszint mérés

Pandémia – véroxigénszint mérés

Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány félelmet és bizonytalanságot okozott számunkra a jövővel kapcsolatban. A pulzoximéter értékes eszköz lehet a COVID-19 észlelése alatt, véroxigén szint mérésére.

A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigénellátásunk kontrolálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék.

Az egészséged a te kezedben, vagyis az ujjadon van.

A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító képességük mekkora hányadát használják. 

  • 96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték
  • 90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás
  • 88% vagy alacsonyabb értéknél javasoljuk a kezelőorvos felkeresését, tájékoztatását

Terméket az alábbi problémák esetén érdemes beszerezni otthonra:

légzőszervi megbetegedés, szívbetegség.

 

Párásítás mesterfokon

Párásítás mesterfokon

A párásító plusz nedvességet juttat a légtérbe, védelmet biztosítva a szervezetünknek a szárazság káros hatásaival szemben. Különösen hatékony lehet télen, nátha, megfázás vagy kiszáradt bőr esetén.

Érezd magad otthon távolról is

A Mijia applikáció segítségével a munkahelyedet elhagyva már a mobilodon előre kérheted, hogy a készülék indítsa el a párásítást, hogy mire hazaérsz az optimális környezet fogadjon a nyugalom és a pihenés érdekében.

Tipp: ha a párod már otthon van, vicceld meg azzal, hogy elindítod a készüléket. Szerezz be nálunk a Xiaomi MiHome 360 okos kameráját és élőben láthatod a reakcióját. smiley

Intelligens funkciók

A Smartmi párásítók intelligens párásító funkcióval vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy folyamatosan figyeli a levegő páratartalmát, és amennyiben ez az érték 40% vagy alacsonyabb, úgy a készülék növeli a ventilátorok teljesítményét és nedvesíti a levegőt.

Naipo Univerzális masszázs

Naipo Univerzális masszázs

Számos kiállításon részt vettünk mielőtt a magyarországi piacra történő értékesítése mellett döntöttünk. A választás oka: a megfizethető ár, a személyes élmény, a megbízható teljesítmény volt.

A Naipo nem egy műszaki cikkeket gyártó vállalat, évek óta keresi és kutatja, mi az a termék mely megnyugtat, ellazít és a fájdalmadra megoldást nyújthat. Elkötelezte magát, hogy fókuszba a masszázst helyezni, azt a fajta masszázst, amire időt sem kell szánnod, mert vezetés alatt, az ülő munka mellett, tv nézés közben is egyszerre tudsz relaxálni és közben egyéb tevékenységet ellátni.

 

Használd a Naipot

Az iszonyatos tempót diktáló világban szakíts időt a pihenésre, a feltöltődésre, az élvezetekre és menj el wellnessezni, a masszőrhöz, sportolj, relaxálj, hallgass zenét, találkozz barátokkal, de ha minden kötél szakad,