Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészségügyi világnap

Egészségügyi világnap

1948. árpilis 07-én kezdte meg működését az Egészségügyi Világszervezet, a WHO.  Az egészségügyi világnap alkalma lehetőséget kínál a rohanó világban megállni és globális szinten figyelmet fordítani a betegségek irányába. Azok kialakulásában, valljuk be őszintén, nagymértékben szerepet játszik gondatlanságunk. Mindannyian tudjuk, milyen óriási jelentősége van egészségügyi állapotunkra a táplálkozásunk, folyadék fogyasztásunk.  A kevés szénhidrát, fehérjében és zöldségben, gyümölcsben gazdag ételek fogyasztása, hallottuk és olvastuk már számtalanszor. A XXI. század felgyorsult tempója okozta stressz, ,,nincs időm semmire” már csak hab a tortán.

Szentelj magadnak időt, kapcsolj ki és tölts egy-két órát, akár pároddal karöltve a fürdőkádban, nyáron, a teraszon kellemes zene, gyertyák társaságában. Ha kevesebb az időd, ugorj be a masszőrhöz fél órára, s ha minden kötél szakad, szerezz be a Naipo termékeket.

Naipo, a masszázsok királynője, globális szinten vezető világmárkának számít. Masszírozó választékuk számos, minden korosztályt és igényt képes kiszolgálni.  Ergonomikus kialakításuk lehetővé teszik, hogy szinte bármely testrészt a váll, a nyak, a hát, a derék, a comb vagy akár a vádli… mélyszöveteiben behatolva, feloldja a stresszt, ellazítja az izmokat, fájdalmat csillapít, felemelő masszázsélményt nyújtva.

Naipo masszázsterápia

A tavasz beköszöntével, ahogy átültetjük a virágokat, berendezzük kertjeinket, tavaszi nagytakarítást végzünk. Tegyük rendszeressé, hogy minden évben kornak megfelelően elvégeztetjük a javasolt szűrővizsgálatokat is. Testünk és egészségügyi értékeink nyomon követése a legkevesebb, amit megtehetünk a prevenció végett. Betegséget kezelni nehezebb, mint megelőzésre gondot fordítani.  Egy telefon a házi dokinak a beutaló végett, aztán időpontra érkezünk is a szakrendelőbe. Szakíts időt magadra! Az év többi napján pedig az orvostudomány számos eszközt kínál már egészségügyi állapotod nyomon követésére. Sőt, az ,,okos gyógyászat” termékei, az applikációk segítségével már távolról, több száz km-ről szeretteink értékét is nyomon követhetjük.

Okos Gyógyászat

Az okos, lakossági felhasználású öndiagnosztikai készülékek a vérnyomás, pulzuson túl, a Viatom termékcsalád segítségével már az EKG értékeidet is nyomon követik, s visszajelzést adnak kóros elváltozás eseten. Ebben az esetben javasoljuk szakorvos által történő kivizsgálást. Az EKG értékeket vissza tudod nézni, akár évekre, visszamenőleg hiszen adatok, elemzések, diagramok formájában is megjelenik.

EKG Okosdiagnosztikai eszközök - akár 24 órás mérésre is

Jusson idő alvásra is!

Az éjszakai, mély pihentető alvás az egyik létfontosságú energiaforrásunk. Az Go2Sleep alvásteszt készülék a teljes alváshossz időtartalma alatt is képes felügyelni, túl alacsony értékek, légzéskimaradás esetén be is avatkozik. Semmi cécó, csak egy vezeték nélküli gyűrű. Viselete nem okoz diszkomfort érzetet. Nézz szét a webáruházban milyen készülékek alkalmasak erre.

Véroxigénszint mérők

Ne feledd, a termékek orvostechnikai eszközök, cégünk magyarországi képviselője, csak biztos és megbízható forrásból importáljuk azokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Gyógyászat