Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Egészségügyi világnap, tarts önvizsgálatot!

Az Egészségügyi világnap, tarts önvizsgálatot!

1948. árpilis 07-én kezdte meg működését az Egészségügyi Világszervezet, a WHO.  Az egészségügyi világnap alkalma lehetőséget kínál a rohanó világban megállni és globális szinten figyelmet fordítani a betegségek irányába. Azok kialakulásában, valljuk be őszintén, nagymértékben szerepet játszik gondatlanságunk. Mindannyian tudjuk, milyen óriási jelentősége van egészségügyi állapotunkra a táplálkozásunk, folyadék fogyasztásunk.  A kevés szénhidrát, fehérjében és zöldségben, gyümölcsben gazdag ételek fogyasztása, hallottuk és olvastuk már számtalanszor. A XXI. század felgyorsult tempója okozta stressz, ,,nincs időm semmire” már csak hab a tortán.

Szentelj magadnak időt, tarts önvizsgálatot, kapcsolj ki és tölts egy-két órát, akár pároddal karöltve a fürdőkádban, nyáron, a teraszon kellemes zene, gyertyák társaságában. Ha kevesebb az időd, ugorj be a masszőrhöz fél órára, s ha minden kötél szakad, szerezz be a Naipo termékeket.

Naipo, a masszázsok királynője, globális szinten vezető világmárkának számít. Naipo masszírozó választéka széles, minden korosztályt és igényt képes kiszolgálni. A kényelmes Naipo masszírozók ergonomikus kialakításuk lehetővé teszik, hogy szinte bármely testrészt a váll, a nyak, a hát, a derék, a comb vagy akár a vádli… mély szöveteibe hatolva, feloldja a stresszt, ellazítja az izmokat, fájdalmat csillapít, felemelő masszázsélményt nyújtva.

Tarts önvizsgálatot, s mérlegelj minek is szentelsz időt a mindennapokban!

A Naipo brand maszzírozói mellett már napi tevékenységet is elláthatsz, hiszen a kor technológiáját szem előtt tartva, már vezeték nélküli Naipo masszírozókat is találsz a portfólióban.

Naipo masszázsterápia

Naipo oPillow-Plus vezetéknélküli újratölthető hát-derék masszírozó

A tavasz beköszöntével, ahogy átültetjük a virágokat, berendezzük kertjeinket, tavaszi nagytakarítást végzünk. Tegyük rendszeressé, hogy minden évben kornak megfelelően elvégeztetjük a javasolt szűrővizsgálatokat is. Testünk és egészségügyi értékeink nyomon követése a legkevesebb, amit megtehetünk a prevenció végett. Betegséget kezelni nehezebb, mint megelőzésre gondot fordítani.  Egy telefon a házi dokinak a beutaló végett, aztán időpontra érkezünk is a szakrendelőbe. Szakíts időt magadra! Az év többi napján pedig az orvostudomány által kínált okos eszközöket részesítsd előnyben egészségügyi állapotod nyomon követésére. Akár a nagyi értékeit is nyomon követheted, több száz km sem akadály!

Okos Gyógyászat

Az okos öndiagnosztikai eszközök, melyek lakossági felhasználású öndiagnosztikai készülékek a vérnyomás, pulzuson túl, a Viatom termékcsalád segítségével már az EKG értékeidet is nyomon követik. Visszajelzést adnak kóros elváltozás eseten. Ebben az esetben javasoljuk szakorvos által történő kivizsgálást. Az EKG értékeket vissza tudod nézni, akár évekre, visszamenőleg hiszen adatok, elemzések, diagramok formájában is megjelenik. Az okos EKG készülékek már a mesterséges intelligencia elvét alapul véve nagymértékben hozzájárulnak a diagnózis felállításában. Az EKG görbe, a QRT, QTC értéken túl számos egyéb értéket is képes megadni.

Csak néhány másodperc

Napi rutin alkalmával 30 másodperc alatt ellenőrizheted aktuális EKG értékeidet, s a készülék mosoly, szomorú jel formájában visszajelez.

Felhő alapú tárolás

Az otthoni EKG-k szinte professzionális alapon, akár egy számítógép, minden mérési eredményt, EKG görbét képes évekre tárolni.

Kényelmes viselet

A hevederrel rögzíthető EKG öndiagnosztikai eszköz mellett bártan végezheted a napi tevékenységed, akár 24 órán keresztül képes nyomon követni, digitalizálni szíved állapotát. A Heveder viselete komfortos, könnyű és az EKG termék méret kicsi.

EKG Okosdiagnosztikai eszközök - akár 24 órás mérésre is

Viatom Checkme öndiagnosztika napi ellenőrzés EKG -véroxigészintmérő-lázmérő-lépésszámláló

Jusson idő alvásra is!

Az éjszakai, mély pihentető alvás az egyik létfontosságú energiaforrásunk.

Go2Sleep Otthoni véroxigénszint ellenőrzés / alvásteszt készülék - SmartMedical.hu

Miért fontos jól aludni? Mire van hatással? Mire figyeljünk oda? Fordítsunk figyelmet a környezet megteremtésére! (smartmedical.hu)

Mitől retteg a szülő?

Minden gyermek Isten legnagyobb ajándéka, a szülői szeretet gyümölcse, egy angyal, aki a földre száll. (smartmedical.hu)

Az Go2Sleep alvásteszt készülék a teljes alváshossz időtartalma alatt is képes felügyelni, túl alacsony értékek, légzéskimaradás esetén be is avatkozik. Semmi cécó, csak egy vezeték nélküli gyűrű. Viselete nem okoz diszkomfort érzetet. Nézz szét a webáruházban mely készülékek alkalmasak erre.

Véroxigénszint mérők

Sleepon GO2 Sleep-véroxigénszint-mérő alvásteszt készülék

 

A véroxigén szint mérése ma már nem újkeletű dolog. Az elmúlt néhány évben, csak saccolni tudok, de a családok 70% biztosan hallott már, próbálta vagy be is szerzett véroxigénszint mérő eszközt vagy másnéven pulzoximétert.

Ezek a pulzoximéterek pillanatnyi pulzusszám és SPO2 meghatározására alkalmasak. Ők nem alkalmasak tartós, több órán keresztüli mérésre, nem összegzik az adatokat. 

Pulzoximéterekről részletesen:

Az egészséged a te kezedben, vagyis az ujjadon van. (smartmedical.hu)

Folyamatos véroxigénszint mérés

A folyamatos, akár egész alváshossz alatt használható folyamatos véroxigénszint mérő készülékek már nyomon követeik a teljes éjszaki alvásod minden egyes másodpercet, s így azokat diagramok, értékek, kiértékelések formájában is visszanézheted. Amennyiben nagymértékben, akár többször is leesik az SPO2 érték, fáradtabb ébredünk, kevesebb oxigénhez jutott az éjszaka során a szervezünk, s gyanakvásra adhat okot esetlegesen az alvási appnoe kivizsgálása is. Bővebben az alvási appnoeról:

A véroxigénszint mérő és alvásfigyelő készülék súlyos problémákra figyelmeztethet (smartmedical.hu) 

Ne feledd, a termékek orvostechnikai eszközök, cégünk magyarországi képviselője, csak biztos és megbízható forrásból importáljuk azokat!

Szakmai tanácsért fordulj hozzánk bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Gyógyászat