Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ha mérlegelsz csak okosan, testanalizáló okosmérleg

Ha mérlegelsz csak okosan, testanalizáló okosmérleg

Bizonyos használati tárgyakra – annak ellenére, hogy az egészségünket szolgálják – képtelenek vagyunk jó szívvel gondolni. Tökéletes példa erre a személymérleg, ami könyörtelenül szembesít bennünket a valósággal, és csak ritkán hajlandó örömre okot adó értékeket mutatni. A rossz hír hozóját éppen ezért előszeretettel dugjuk el a fiók mélyére, és „amiről nem tudunk, az nem fáj” alapon egy időre inkább lemondunk az értékek ellenőrzéséről. Egészséged érdekében Neked eszedbe se jusson így gondolkodni!

Ahelyett, hogy végleg hátat fordítanál a testanalizáló eszközöknek, nézz szembe a tényekkel. Ne temetkezz édes tudatlanságba, hanem próbáld meg feltárni a probléma gyökerét. Minderre természetesen egy hagyományos személymérleg alkalmatlan lenne, viszont egy okosmérleg beszerzésével pontosabban feltérképezheted, hogy mi állhat a súlygyarapodás hátterében.

Az elhízás korunk népbetegsége. A szakemberek prognosztizációja szerint 2025-re a világon minden ötödik ember túlsúlyos lesz1. Magyarországon ráadásul még égetőbb a helyzet, hiszen hazánk Európa legelhízottabb nemzetének számít – jelenleg minden harmadik felnőtt és ötödik gyermek súlyproblémával küzd2.

A testanalizáló okosmérleg komplex méréseket és kiértékeléseket végez

A testtömeg rendszeres ellenőrzése nem hiúsági kérdés. Ha fel szeretnéd venni a harcot a súlygyarapodással szemben, legelső lépésként rá kell állnod arra a bizonyos kegyetlenül őszinte eszközre. Nem csak azért, hogy szembesülj a számokkal, hanem azért is, hogy tisztába kerülj vele, mi okozhatja a súlytöbbletet.

Vegyük sorra, hogy milyen értékeket ellenőrizhetsz, és milyen előnyöket nyújthat például az iHealth egyik legnépszerűbb okoseszköze, az iHealt HS2S testanalizáló okosmérleg

iHealth HS2S testanalizáló okos mérleg készülék applikáció

  • A testsúly ellenőrzése mellett felméri a testzsír, a víz, az izomtömeg, a csonttömeg és a nem zsírszövetek arányát a szervezetedben.
  • Meghatározza a BMI indexed, aminek a segítségével megállapíthatod, hogy testtömeged alapján soványnak, normál testalkatúnak vagy túlsúlyosnak számítasz-e.
  • Folyamatosan szemmel tarthatóvá teszi az étrend változtatás eredményeit, és pontos adatokat szolgáltat az testedzések szervezetedre gyakorolt hatásairól.
  • A változások nyomonkövetésével elkerülheted a mumusként emlegetett jojó effektust, az izomtömeg veszteséget, valamint a helytelen étkezésből vagy testedzésből származó nemkívánt hatásokat.
  • Az okosmérleg kijelzőjén közvetlenül megtekintheted a mért adatokat, az iHealth MyVitals alkalmazás letöltésével pedig az eredményeket akár a családtagjaiddal vagy a kezelőorvosoddal is könnyedén megoszthatod.
  • A MyVitals applikáció nem csak rögzíti, hanem kiértékeli, és grafikonok segítségével szemlélteti is a mért adatokat (az alkalmazás kompatibilis az Apple HealthKit-tel és a Health applikációval).
  • Akár nyolc felhasználót is képes megkülönböztetni, így a család minden tagjának értékeit szemmel tudod tartani.
  • Lehetőséget kínál célok – például zsírtömeg csökkentés, izomtömeg növelés – meghatározására, valamint emlékeztetők beállítására, ennek köszönhetően pedig elkerülheted, hogy kimaradjon egy edzés vagy egy gyógyszer bevétele.

iHealth HS2S testanalizáló okos mérleg

Az okosmérleg segít elérned a kitűzött célokat

Szembesít a problémával, feltárja, hogy mi okozhatja a súlytöbbletet, és motivációt nyújt, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól. Akár a tökéletes strandalak, akár a súlyfeleslegtől mentes hétköznapok elérése a célod, az okosmérlegre minden esetben számíthatsz.

A súly, a testzsír, valamint az izom- és csonttömeg mérésére is alkalmas készülékek teljes kínálatát IDE KATTINTVA tekintheted meg.

Útbaigazítást a termékeket illetően itt találsz, a smartmedical csapata a rendelkezésedre áll!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Otthon