Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

iHealth - Az egészséges életvitel okos segítője

iHealth - Az egészséges életvitel okos segítője

A társadalmat a 21. században, ha egy szóval jellemezném, akkor a tudatosság jutna eszembe. Jellemző ez akár a táplálkozásra, a sportra, az interneten való szörfölésre.

Mindezek hátterében az áll, hogy egészséges életvitelre törekszünk. Az egészségügyi állapotunk, vitalitásunk változását különféle eszközök segítségével mérhetjük. Azonnal és pontos értékeket szeretnénk bárhol-bármikor akkor az iHealth okos termékeit kell előnyben részesíteni.

Ezen eszméket és az innovatív fejlődést figyelemebe véve alkotta meg az iHealth azon manuális és egy okos klinikailag validált készülékeit, melyek kapcsolatot hoznak létre a termék és a számítógép vagy éppen a mobil készülék között.

Az iHealth felkarolja a szív és érrendszer, cukorbetegség, mozgás és aktivitás, vitalitás, alvásmonitorizálás mérésének témakörét.

Mérd okosan az értékeket bárhol, bármikor Bluetooth és Wi-fi segítségével továbbíts a telefonodra, számítógépedre, s kövesd nyomon hosszú hónapokon át.

iHealth, az egészséges életvitel okos segítője

Eddig Magyarországon leginkább elterjed modellje az iHealth Track okos vérnyomásmérő. Érdemes kiemelnem a pandémia alatt közkedvelt iHealth PT3 érintésmentes lázmérőt vagy a közintézményekben, iskolában használt iHealth PT2L lázmérő.  Az iHealth PT2L és az iHealth PT3 lázmérő segítségükkel érintés mentesen képesek láz és környezeti hőt.

Távol az orvostól, de mégis ennyire közel még soha nem voltunk egymástól

A nagyszülők a családban gyakran elfelejtkeznek az állandó kontrollról. Én, aki 300 km-re lakom tőlük ellenőrizhetem, hogy aznap történt-e vérnyomás, cukor vagy éppen véroxigénszint mérés. Amennyiben kimagasló vagy épp túl alacsonyak az értékek, azonnal megoszthatom az okos vérnyomásmérő készülékkel mért nagyi adatait az orvosával.

Okos vérnyomásmérők széles választéka , Android , IOS . (smartmedical.hu)

Diagnózis felállításában kérd a szakorvos segítségét, hiszen ,,másodpercekre” vagy. A család minden tagja használhatja, nagy kijelző, egyszerű kezelhetőség, pontos és megbízható adatok.

Válaszd a számodra legmegfelelőbbet, segítünk a döntésben, keress minket!

iHealth - Az egészséges életvitel okos segítője - Smartmedical

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Otthon #Okos Gyógyászat