Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Információk

AZ EGÉSZSÉGED A KEZEDBEN VAN!

 

Családi vállalkozásként célul tűztük ki, hogy a lakosságnak bemutassunk egy olyan alternatív életvezetési modellt, ahol a fókusz az egészség szinten tartása s, hogy az életfunkciók egyszerűen nyomon követhetőek legyenek olyan magas színvonalú, innovatív, kiváló minőségű, manuális és egyben okos diagnosztikai termékekkel, melyek a portfolióban fellelhetők mind a háztartásunkban mind pedig az orvosi területen.

Számos márka okos termékét első kézből importáljuk Magyarországra és értékesítjük kis és nagykereskedelmi szinten okos gyógyászati segédeszköz üzletünkben, online webshopunkban és partnereink részére.

Az eszközök összeállításában szerepet játszik, hogy a vállalkozás vezetői rendszeres látogatói világkiállításoknak, s így az otthonodba a legtrendibb készülékeket juttathatjuk el.

Pontosak akár egy svájci óra, hiszen klinikailag validáltak és orvostechnikai eszköz besorolással rendelkeznek. 100% garanciát vállalunk, meghibásodási arányuk átlag: 0,002%.

Ránk mindig számíthatsz!

Te nem csak egy vagy a sok közül! Minden megkeresést örömmel fogadunk, számít a véleményedet. Családi hangulat, csupán 4-5 fő, annál nagyobb szeretettel és odaadással irántad. 24-48 órán belül a rendeléseket feldolgozzuk, a terméket útnak indítjuk, válasszal szolgálunk megkeresésedre. Garanciális ügyekben 99,9%-ban cseréljük, és nem javítjuk termékeinket. A bevizsgálás esetén futárt küldünk, és saját költségünkre szállítjuk el.

Próbáld ki személyesen!

Üzlet és átvevőpont:

Homedical

1139 Budapest, Váci Fáy utca 15B

Nyitva tartás: hétfő-péntek 09:00-17:00-ig

Telefonszám:

(+36) 20 821 7255

E-mail cím:

info@smartmedical.hu

Homedical üzlet
1139 Budapest Fáy utca 15B

Az üzlet könnyen megközelíthető M3-mas metró Forgács utcai 1. megállótól 150 méterre jobbra található.

Személygépkocsival: Váci út OMW töltőállomásnál jobbra, a Fáy utcába kanyarodva 150 méterre jobbra található az üzlet. Parkolási lehetőség közvetlen az üzlet előtt biztosított. Díjfizetési SMS kód: 0138