Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi Tippek

Karácsonyi Tippek

Újra eltelt egy év, ismét közeleg a karácsony ünnepe! 

Gyerekkoromban levelet írtunk a Jézuskának, télapónak, amiben hosszú listán sorakoztattuk a kívánságainkat. Olyan nagy izgalommal készültünk az adventre! Minden hétvége meghitt és különleges volt, szent este napja pedig szinte be is aranyozta a várva várt pillanatokat. Nem dolgoztak a szülők, nyugodtak voltak, több figyelmet szenteltünk egymásnak, együtt volt a család és olyan ajándékkal leptek meg minket, melyek hosszú várakozásnak voltak gyümölcsei.

Mindezekkel ellentétben ma azt érzem, hogy a karácsonyt ugyanúgy várjuk, de már nem előzi meg a ráhangolódás, a várakozás. Szinte épp, hogy befutunk, a terülj, terülj asztalka mögé és aztán az a pár óra vagy nap, amit a szeretteinkkel töltünk, el is illan. Nincs idő átélni a pillanatot és az ajándék? 

Én szeretek vásárolni, másoknak is! Örömmel tölt el, ha meglepetést okozhatok a szeretteimnek. Olyan világot élünk, hogy az év mindennapján már megvásároljuk azt, amire szükségünk van, így nehéz örömet okozni és óriási gyötrelem kitalálni kinek mit vásároljunk.

A főbb szempontok általában a következők:

 • rohanó világ, nincs idő boltokat járni, online rendelhető legyen
 • hasznos, szép és trendi legyen
 • ,, ne jöjjön velem szemben az utcán”
 • különleges ajándékot szeretnénk
 • a férjem szerint kereteken belül maradjunk, ne vigyük túlzásba a költekezés, szóval pénztárca barát
 • idei évben kiváltképp releváns: időben megérkezzen

(Több cikket olvashattunk a termékhiányról az idei évben. A legtöbb webshop nagykereskedőktől vásárolja a termékeit, így nem pontos vagy akár fel sincs töltve a termék elérhetősége, így nem kalkulálható az ajándék időbeni érkezése.)

 • a járvány alatt talán már igényként felmerült a következő is: szolgálja az egészségünket
 • megbízható, tartós és jó minőséget képviseljen
 • a forgalmazó fellelhető legyen a későbbiekben is

Amennyiben, te is ilyen igényeket táplálsz, kérlek, nézz szét a www.smatmedical.hu

 Karácsonyi tippek menü pontjában.

https://www.smartmedical.hu/karacsonyi-otletek

Ezen kategória termékeit szeparáltan állítottuk össze, mint szülők vagy nagyszülők, nők vagy férfiak, gyerekek-unokák, barátok-kollégák, sportolók…..-nak szánt ajándékok.

Nincs szükség keresgélni a több ezer termék között, kattints Pl: a nagyszülők kategóriára és máris a nagyinak ajánlott termékek közül választhatsz.

Miért érdemes itt beszerezni a család minden tagja számára a karácsonyi ajándékot?

 • Online rendelhető, pár kattintás és pipa a karácsonyi meglepetés.
 • Mint már írtuk, szűkítettük a webáruház termékeit Karácsonyi tippek kategória.
 • Az itt felsoroltak mind a mai modern kor vívmánya, a gyártók az elmúlt pár évben dobták őket piacra, legújabb modellekkel találkozhatsz, tehát trendi.
 • Multifunkció: manuális és okos is, a család szinte minden tagjaja használhatja, több funkció 1-ben….
 • Pénztárca barát, pár ezer forinttól indulnak az árak.
 • ÓRIÁSI AKCIÓ, idei évben most a legkedvezőbb árakon kínáljuk a termékeket. (januártól áremelés várható)
 • Tekintettel arra, hogy a karácsonyi tippekben felsorakoztatott termékeket saját kezűleg importáljuk, készleten vannak és 24 órán belül INGYEN (munkanapokon) szállítjuk az általad megadott címre.
 • Cégünk családi vállalkozás, több éve jelen van a piacon, így bármikor fellelhető, személyesen az alábbi címen tudod kipróbálni termékeinket.

Üzletünk könnyen megközelíthető

Homedical üzlete - 1139 Budapest Váci út 99.

(M3 metró Forgács utcai metrómegálló-20 méter séta, személygépkocsival érkezők parkolása 30 méterre a bejárattól)

tel:  06 20 821 -7255

Decemberi nyitva tartás:

hétfő, kedd, csütörtök, péntek – 09:00-17:00

szerda: 09:00-18:00

december 11. szombat 09:00-17:00

december 21-22-23. 09:00-19:00

december 24. és 31-én ZÁRVA

-       Különleges ajándék, hiszen e termékeket az elmúlt években világkiállításokon, szakvásárokon gondosan szelektálva a minőség jegyében, a legújabb design is figyelembe véve válogattuk össze

-       Inkább a megelőzésre mintsem a betegségre eszmében utazunk. Az karácsonyi tippek menüpont alatt található termékek mind a higiénia és az egészséghez kapcsolódik. Ma ez kiemelt érték, szempont.

Egy kis ízelítő:

1.     Őszi-téli hónapok alkalmával a kényeztető masszázsok iránt rendkívül nagy a kereslet, mi a Naipo mellett tettük le voksunkat. Naipo érezd magad jó – masszíroztass mesterfokon

2.     Otthoni diagnosztika. Ellenőrizzük távolról is szeretteink értékeit. Csak egy applikáció. Munkahelyemről máris láthatom a nagyi milyen vércukorszinttel, vérnyomással, pulzussal…. indította a napot.

3.     Xiaomi – applikáció, hang üzemeltetés, távolról vezérelhető - magáért beszél

4.     Covid19 – védekezz, kontroláld bárhol is vagy! Ebben a kategóriában számos olyan termék fellelhető, amely a pandémián kívül is egy háztartás mindennapi terméke lehet.

5.     EKG mérés otthonról.

A zsúfolt szakrendelők, házi orvosi rendelők, sorban állás, arra ösztönzi a betegeket, hogy egyre több olyan terméket vásároljon családjának, mely biztonságos, pontos értékek mellett monitorizálja egészégi állapotát.

6.     Változatos kínálat a borok kedvelőinek – elektromos bor és pezsgő dugók, dekantáló, levegőztető….Circle Joy – a Xiaomitól

7.     A nyugodt alvásért: alvásteszt készülékek. Hány órát aludtál, forgolódtál, hogyan alakult a véroxigén szinted, ahi mutató és az a fránya horkolás……

,, Ha egészséged van, mindened van.”

 

Nézz szét a karácsonyi tippek közül!

https://www.smartmedical.hu/karacsonyi-otletek

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Otthon #Okos Gyógyászat