Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viatom

Viatom - Intelligens orvos a családban

A Viatom család termékei innovatív otthoni mobil ,, egészségügyi „ ellátást garantálnak. 
Termékei azért kerültek fel a webshop kínálatába, mert a modern kor vívmányainak és a fogyasztói igényeknek eleget tesznek. A professzionális orvoslás ötvözve a mobil technológiával. A Viatom me termékek képesek manuális használatra, hiszen kijelzőn keresztül olvashatók a mért értékek ellenben Bluetooth segítségével csatlakoztathatók a számítógépünkre vagy a mobil telefonunkra egyaránt. Ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével az EKG  értékeken át a testhőmérsékletünket, aktivitásunkat, véroxigén, pulzus, vérnyomás értékeket is képes mérni,  grafikonok, statisztikákat felállítani, melyek több héten, hónapokon át visszakereshetők. 
A Viatom Check me Lite, Pro vagy pl: a Viatom EKG-k a Pulsebit okos termékek megoldást jelentenek olyan helyzetekben, amikor nincs lehetőségünk az orvosnál sorban állni és egy gyors ellenőrzésre van szükségünk. Visszajeleznek mosoly vagy szomorú ikon formájában a mért értéket illetően. 
Bátran ajánljuk napi ellenőrzés vagy akár egy egész napszakon át tartó monitorizálásra. Egyszerű használat, helyezze fel a készüléket az adott testrészre és bízza magát profi kezekre. 
Pandémia idején hasznos lehet a Viatom Fingertip, Oxismart/Oximeter PC60F PC60FW modellek. Olyan non invazív eszközök, melyek képesek a véroxigénszintünket mérni. A véroxigén és pulzusszám folyamatos monitorozálására előszeretettel ajánlom a Viatom PO1 Hordható véroxigénszint mérő készüléket, akár egész éjszaka vagy nappal több órán át tartó folyamatos használatot biztosít diszkomfort érzet nélkül, hiszen gyűrű formájában viselhető. Alacsony vagy túl magas értéknél jelez a felhasználó részére.

Gondoskodjon szeretteiről
A Viatom nem csak állapotot mér, hanem akut értékek esetén jeleznek és be is avatkozik. A készüléken rezgés, a mobil applikáción pedig hang alapon hívja fel a figyelmet az esetleges veszélyre.
A mért adatokat továbbítsa orvosának, hogy a diagnózis akár már távolról is megközelíthető legyen.

Viatommal bárhol bármikor
A készülékek pehely könnyűek akár a retikülben akár a mellénye zsebében elhelyezhetők és a nap bármely szakaszában hasznosak lehetnek.

A kicsikre is gondoltunk
A bőrbarát okos karszalag gondoskodik a baby oxigénszintjének állapotának nyomon követeséről. Éjszakai légzéskimaradás estén riaszt.

Megbízható márka, minden általa kínált termék orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

 

 

Rendezés: