Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mesterséges intelligencia – az otthonodban – megfizethető áron

Mesterséges intelligencia – az otthonodban – megfizethető áron

A Mesterséges intelligencia kifejezés megosztó az emberek között. A tábort két részre osztanám. Az egyik aki megriad tőle, hiszen ismeretlen számára. A másik aki már használta, van tapasztalata és látja az előnyeit.

Egy 24 órás Holter esetében mit is jelent a mesterséges intelligencia kifejezés?

A Viatom ER1 hevederrel vagy akár tappanccsal rögzíthető  EKG készülék, mely akár a nap 24 órájában viselhetsz, s ezalatt az időtartam alatt nyomon követi szíved állapotát, megrajzolja, s el is menti az EKG görbért valamint az adatokat. Ezeket vissza lehet nézni, szakorvosnak továbbítani. Nem vész el, felhő alapú tárolása kivitelezhető. Az EKG készülék lakossági felhasználású termék, mely azt jelenti, hogy szaktudás, végzettség nélkül bárki könnyen felhelyezheti és használhatja.

 

Mi az amihez pedig ekkora lufi társul?

Mint említettem kirajzolja az EKG görbét, akár 24 órán keresztül, s megadja a mért adatokat. Ettől egy laikus, nem szakember, nem tud következtetést levonni.

A Viatom ER1 24 órás EKG AI szoftverhez kapcsolódik, ami mesterséges intelligencia elvét követve összeveti a mért adatokat és szinte diagnózist állít fel. Akár 104 féle kóros EKG képet képes felismerni és a rendellenes értékeket kiemeli, tehát nem csak mér, nyomon követ, tárolja az adatokat, nem csak jelzi a rendellenes értékeket, de ki is értékeli. Mind az elemzést, mind pedig az EKG görbét, értékeket tovább is küldhető a szakorvosnak. 

Viatom Szív EKG egészségmonitor ER1 - SmartMedical.hu

 

Viatom ER1- 24 órás EKG Holter heveder - AI szoftver elemzéssel - Mesterséges intelligencia jegyében

Hogyan nyújtja az orvosi színvonalú AI-elemzés a legjobb megoldást a szívbetegségek diagnosztizálására?

A gazdaság rohamos fejlődése miatt az emberek munkaterhelése megnőtt, az irodai dolgozók életvitele rendszertelenné vált. Amennyiben sokáig folytatódik ez a metódus, a fizikai állapotukban is jelentkezni fognak a „fáradtság” jelei. Ennek az egyik említésre méltó negatív következménye lehet a pitvarfibrilláció és egyéb szívproblémák. A pitvarfibrilláció nagy károkat okoz az emberi szervezetben, de szerencsére a pitvarfibrillációt figyelemmel kísérhetjük és még idejében felismerhetjük, hogy elkerüljük a szervezetben történő későbbi pusztítást. A Viatom AI-ECG Platform segít a felhasználóknak értelmezni az EKG görbét, EKG értékeket, mely figyelemre méltó eredményeket ért el a kórházakban és az otthoni felhasználásban egyaránt

Az AHA Careers szerint a pitvarfibrilláció a leggyakoribb tartós aritmia zavar. Az életkor növekedésével a pitvarfibrilláció előfordulása növekszik, a 75 év feletti lakosság 10%-ára jellemző. A pitvarfibrilláció pervalenciája szorosan összefügg a szívkoszorúér-betegséggel, a magas vérnyomással és a szívelégtelenséggel. Pitvarfibrilláció esetén a pitvar elveszti összehúzó funkcióját és a vér könnyen megreked a pitvarban, ami vérrögöt képezhet. Ez a továbbiakban embóliához, végtagartéria embóliához, trombózishoz…stb. vezethet.

Mi is az AI-EKG platform?

Az AI-ECG Platform lett az első regisztrált AI EKG termék Kínában és az egyetlen AI EKG termék, amelyet az NMPA, az FDA és a CE jóváhagyott. Az AI-ECG egy mesterséges intelligencia AI-ECG elemző szoftver, amelyet a LEPU Group fejlesztett ki amely a Viatom Medical leányvállalata. A legtöbb EKG-termék, mint pl: a 24 órás EKG Holter, azaz, a Viatom ER1 hozzáfér az AI-EKG platformhoz, hogy segítse a felhasználókat az EKG értelmezésében.

Viatom ER1 24órás EKG Holter heveder készülék
 
A Viatom AI-EKG platform előnyei:

 
Az AI-ECG Platform akár 16 kategóriát, több mint 104 féle kóros EKG eseményt is képes felismerni, mint például a pitvarfibrilláció és a pitvarlebegés. A kóros EKG-rögzítés pontossága több mint 95%, ami összemérhető az EKG orvosi szakértők szintjével. 


A pontos EKG adatok gyors beszerzése

 
Az AI-ECG Platform szuper gyorsan tudja elvégezni az AI-EKG elemzést. Öt percnyi EKG-adat egy másodperc alatt elkészül az AI automatikus elemzésével. Ugyanakkor az AI-ECG Platform nemcsak gyorsan, de pontos EKG-adatokat tud szerezni. Az AI-EKG technológia fejlesztése 300 000 betegen és 50 millió pontosan megjelölt adaton alapul. Az AI-ECG Platform 1 millió független tesztadatot használt a kifejlesztéséhez és megfelel a nemzetközi szabvány EKG adatbázis-összehasonlító tesztnek, amelynek teljes pontossága akár 95,2%.

Viatom ER1 24H EKG heveder

 
Az AI-ECG Platform 2017. augusztusában kezdte meg próbaüzemét, amikor is több tízezer beteg 24 órás Holter-adatait elemezte. Teljesítményének és elemzésének pontossága teljes mértékben megerősített, különösen az olyan aritmiás események diagnosztizálásában, mint a szupraventrikuláris és korai kamrai összehúzódások, a pitvari komplement pitvarfibrilláció, a kamrai tachycardia, a szívblokk és a gerjesztési szindróma stb. 


A klinikai tesztelést követően az AI-EKG segéddiagnosztikai rendszer színvonala elérte a professzionális orvosok szintjét, és elérte a szakértői szintet néhány problémás diagnózisban. Az AI-EKG technológia egyszerű és hatékony EKG-vizsgálati módszert biztosít a legtöbb szív- és érrendszeri betegségben szenvedő beteg számára, így a betegek bármikor és bárhol élvezhetik az AI-EKG elemzést és szolgáltatást. Az AI-EKG platform képes nyomon követni a betegek EKG-státuszát, és nagyobb kényelmet biztosít a betegek számára az otthoni környezetben.

 
Az egyik ilyen termék, amely az AI intelligens szoftver segítségével működik a Viatom ER1 24 órás otthoni EKG Holter heveder készülék.

 
Akár 24 órás Holter

 
    Professzionális orvosi EKG jelentést készít
 
    Ingyenes mesterséges intelligencia elemzést és diagnózist kaphat orvosi elemzéshez
 
    Egyszerű kezelés egyetlen érintéssel
 
    Két viselési mód mellkaspánttal vagy elektródákkal
 
    A támogatási adatok PDF-jelentésként mentve és e-mailben elküldve a szakorvosnak

 
Viatomról

A Viatom hosszú évek óta mélyen foglalkozik az orvosi területtel. Remélik, hogy egy teljes környezetbarát EKG ipari láncot építhet fel, amely magában foglalja a különböző EKG hardver-gyűjtő eszközöket és egy automatizált elemző szoftverplatformot, az AI-EKG technológia alapját képezve. AI-EKG platformunk az EKG technológiai forradalmának élére áll, hogy az EKG AI elemzési és diagnosztikai technológiája és szolgáltatásai bekerülhessenek a kórházakba és a családok otthonába, és megfeleljenek az EKG-vizsgálatok növekvő igényeinek itthon és külföldön egyaránt. A legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálják, és ők lesznek a vásárlóik legmegbízhatóbb partnerei.

Viatom - okos „orvos” a családban (smartmedical.hu)

Egyéb EKG készülékek otthonra vagy munkaidő alatt

 

Amennyiben bizonytalan vagy , melyik válaszd, mi az ami a számodra szakmai a legmeglelőbb lenne, úgy lépj velünk kapcsolatba, gyere el a smartmedical bemutató termébe!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Gyógyászat