Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Okos gyógyászat - otthoni diagnosztikai eszközök

Az itt fellelhető termékeket munkanapokon 24 órán belül kiszállítjuk!

Rendezés:

Okos gyógyászat

Az Okos gyógyászat menüpont alatt olyan otthoni diagnosztikai eszközöket gyűjtöttünk össze, melyek otthon használható, szakember segítségét nem igénylő okos öndiagnosztikai eszközök. 

A Smartmedical számára legkedvesebb okos gyógyászati termékek olyan okos eszközök, melyeket világkiállítások alkalmával volt lehetőségünk megismerni és úgy gondoltuk, hogy te is szívesen használnád őket. Azért okos eszközök, mert a klasszikus gyógyászaton túl többet nyújtanak. Nem kell megijedni tőlünk, használatuk rendkívül egyszerű és praktikus.

Számos nemzetközi Brand mint az iHealth, Viatom, Xiaomi, SleepOn, Hee, Accapi, vagy akár a magyar Safe laser gondoskodik az egészséged biztonságáról. Az egészségügyi állapotunk, vitalitásunk változását különféle öndiagnosztikai eszközök segítségével mérhetjük. Azonnal és pontos értékeket szeretnénk bárhol-bármikor. Ezen eszméket és az innovatív fejlődést figyelembe véve alkották meg a gyártók termékeiket. A Smartmedical ezen menüpontja felkarolja a szív és érrendszer, cukorbetegség, allergia, mozgás és aktivitás, vitalitás, alvásmonitorizálás mérésének témakörét.  
A megbízható, pontos és hiteles adatok bizonyosságáról besorolásuk gondoskodik, 90%-uk orvostechnikai termékek besorolására jogosulttá vált.

Természetesen ezen okos eszközöknek a nagyszerűsége nem csak az okosságukban rejlik. Az értékeket hagyományos kijelzőn is nyomon követhetjük, eltárolhatjuk a készülék memóriájában vagy feljegyzeteljük, ezért teljes biztonsággal követni tudjuk az aktuális állapotunkat ilyen egyszerűen, a már megszokott módon is. 

Azon kívül, hogy az okos otthoni diagnosztikai termékeink nagy része rendelkezik Bluetooth vagy wi-fi kapcsolattal, nem csak abban nyújt segítséget, hogy tárolja az adatokat. Számos okos öndiagnosztikai készülékünk lehetőséget biztosít a szülői gondoskodásról.  A szülők vagy a nagyszülők a családban gyakran elfelejtkeznek az állandó kontrollról, a gyerekek, unokák szeretnék figyelemmel kísérni a nagyi adatait, de fizikálisan nem mindig tudunk ott lenni. Erre jelent megoldás a távolról történő gondoskodó funkció, egészségügyi okos okos eszközök otthonra. Az okos öndiagnosztikai eszközök applikációját, mely rögzíti az adatokat megoszthatók a gyerekekkel vagy akár a házi orvossal is.

Diagnózis felállításában kérd a szakorvos segítségét, hiszen ,,másodpercekre” vagy.

A család minden tagja használhatja, nagy kijelző, egyszerű kezelhetőség, pontos és megbízható adatok.