Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EKG diagnosztika

Okos EKG diagnosztikai termékek

Ezen okos öndiagnosztikai készülékek használatuk segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet a meglévő gyógyszeres és hagyományos terápiák mellett alkalmazható kiegészítő otthoni vagy sportolás közben használható okos eszközök fontosságára, melyek segítségével azonnali és pontos képet kapunk szívünk állapotáról.

A termékek olyan ,,smart” vagy ,,okos” eszközök otthonra vagy akár egészségügyi dolgozók részére, melyek a mai modern kor vívmányainak tesznek eleget. Az ,,okos” telefonok és készülékek terjedésével egyre nagyobb igényt látunk az egészséggel kapcsolatos értékek tárolására, nyomon követésére és visszakeresésére. Ezen készülékek mindezeken túl képesek a mobil készülékkel, számítógépekkel kommunikálni, mely lehetőséget biztosít akár az orvosok részére történő továbbítására és azonnali diagnózis felállítására, hiszen 99%-osan mért pontosságuknak köszönhetően elnyerték az orvostechnikai eszköz besorolást. Megfelelőségi nyilatkozattal, klinikai vizsgálatokkal, Eu regisztrációval rendelkeznek, klinikailag validált értéket állítanak fel és különféle díjakat is elnyertek már tengeren túli országok minősítése által. 

Rendezés:

Mire használható az EKG diagnosztika? 

Termékkategóriánk: szív és érrendszeri betegségek ellenőrzésére, szívünk egészséges működésének kontrolljára, műtét utáni, regeneráció alatti megfigyelésre, sportolás alatti vagy napi tevékenység mellett megnyugtatás céljául szolgálnak.

Smartmedical olyan termékeket kínál, melyek gyorsan és hatékonyan képesek vérnyomást, pulzus, véroxigénszintet, vércukorszintet, testsúlyt, testzsírt, EKG-t, sportolás során aktivitást mérni, fájdalmat csökkenteni, izomgörcsöket, letapadást feloldani akár 5-10 perces kezeléssel.

A készülékek mérési adatai 99%-os pontossággal bírnak, orvosnak továbbíthatóak, s azonnali diagnózis felállítására is alkalmasak lehetnek.

A pontos működés EKG ellenőrzés alatt

A kategória olyan okos EKG diagnosztikai termékeket tartalmaz, mely a klasszikus manuális funkciókon túl többet nyújt az okoseszköz használatakor. Alapjában arról van tudomásunk, hogy az okos eszközök azért okos öndiagnosztikai készülékek, mert Bluetooth vagy Wi-fin keresztül kommunikálnak. A portfólióban található okos eszközök otthonra nem csak az okos telefonokkal, laptopokkal képesek kommunikálni, tárolni okosan az adatokat, hanem ezek az adatok meg is oszthatók hozzátartozóink részére, távolról is figyelhetjük pl: ha gyermekünk iskolában van ott milyen EKG értéket mért mondjuk 12:05 perkor. Távolról, akár a munkahelyről is informálódhatunk a mért értékekről. Extra funkció egyéb otthoni EKG diagnosztikai termék esetében, hogy nem csak mér, tárol adatokat, hanem túl alacsony vagy túl magas értéknél, esetleg szabálytalan EKG, vérnyomás, véroxigénszint…. esetén jelez is felhasználójának.

A tudomány ma már számos olyan okos terméket kínál, melyet 5-10 évvel vagy akár manapság meg sem álmodtunk volna. Nézz szét a termékek között, biztosan akad olyan otthoni okos egészségügyi eszköz, mely hasznos lehet neked vagy hozzátartozóidnak.