Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pulzoximéter

Pulzoximéter

A pulzoximéter értékei a véroxigén telítettségét és a pulzusszám meghatározását mutatja. A pulzoximéter folyamatos és pillanatnyi SPO2 és pulzus mérésére alkalmas. A véroxigénszint mérő működése rendkívül egyszerű, hiszen ujjbegyre csíptetjük vagy gyűrű, óra formájában, folyamatos viselés mellett alkalmazzuk. A pulzoximéterek ára a smartmedical.hu oldalon 8-10.000 Ft-tól indul.

A pulzoximéter haszna:

Az egészségmegőrzés egyik kulcsfontosságú eszköze a véroxigénmérő, amely lehetővé teszi az oxigénszint és pulzusszám folyamatos monitorozását. Ez az eszköz különösen fontos a krónikus légzési betegségekkel küzdők, sportolók és azok számára, akik gyorsan és pontosan szeretnék ellenőrizni egészségi állapotukat.

Folyamatos véroxigénszintmérés: Az egészségellenőrzés új szintje

A folyamatos véroxigénszintmérés lehetővé teszi az állandó figyelmet a lélegzési állapotra. Ezek az eszközök akár a nap 24 órájában képesek követni az oxigénszintet, így időben felismerhetők az esetleges lehetséges problémák vagy kockázatok, mint légzéskimaradás, alvási apnoe…

Rendezés:

Kényelemes és praktikus: A pulzoximéter gyűrűk előnyei

A pulzoximéter gyűrűk különleges megoldást kínálnak a véroxigénszintmérésre. Ezek a gyűrűk könnyen viselhetők és diszkrétek, miközben pontos adatokat szolgáltatnak az oxigén szintjéről és pulzusszámról. Ideális választás a mindennapi egészségmegőrzéshez és sportteljesítmény nyomon követéséhez, éjszaki légzéskimaradás elkerülése végett.

Pontos és megbízható: A Véroxigén és pulzuszámmérő készülékek

A véroxigén és pulzuszámmérő készülékek precíz és megbízható adatokat nyújtanak az egészségügyi állapotról, a smartmedical kínálatában csak és kizárólag orvostechnikai eszközöket találsz ezen kategórián belül. A modern technológia lehetővé teszi a gyors és pontos méréseket, biztosítva ezzel a maximális biztonságot és nyugalmat a felhasználók számára.

Vásárolj most és gondoskodj egészségedről!

Ne hagyd figyelmen kívül az egészségmegőrzés fontosságát! Fedezd fel a SmartMedical kínálatát és válassz az széles választékból a véroxigénszintmérők közül! Legyen mindig kéznél az eszköz a pontos és gyors egészségellenőrzéshez! Nézd meg csomagban, a kedvezőbb hozzájutás végett!