Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Allergia, légúti problémák

Allergia, légúti problémák

Allergia eredetű tünetek általában egy bizonyos anyaggal történő érintkezéstől fakadó reakciója szervezetünknek. Ezek az anyagok túlérzékenységet generálnak, mely bőrkiütés, bőrpír, viszketés, légúti problémák, nehézlégzés, orrfolyás, torok, szem viszketés, allergiás tünetek formájában jelentkezik. Jellemzően javasolt allergia vizsgálatot végezni a kiváltó okok ellen. Allergia panaszok genetikailag öröklött vagy,,túlfogyasztás” hatására jelentkeznek. Allergia ellen, légúti problémát orvoslására a smartmedical allergia elleni készüléket, mint pl: HEE,légúti problémákra, alacsony oxigén telítettségére oxigén koncentrátort, felső légúti panaszokra inhalátort ajánl.
Rendezés:

 

Az allergia általában vagy velünk született vagy életvitelünk folyamán kialakult állapot. Jellemző tünetei a szem, orr, torok, nyálkahártya mentén kialakult szúró, kaparó érzés, sokszor már nehéz légzéssé, fulladássá fajul. A SmartMedical allergia elleni készülék használata segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet a meglévő gyógyszeres és hagyományos terápiák mellett alkalmazható kiegészítő otthoni vagy sportolás közben használható intelligens eszköz fontosságára.
 

Hallottál már a Hee-ről?

A Hee allergia elleni fényterápiás készülék enyhíti vagy akár meg is szünteti és hatékonyan megelőzi az allergiás náthához kapcsolódó tüneteket: torok viszketést, szem viszketést, orr viszketést, orrfolyást, könnyezést, tüsszentést, szem körüli vizenyőt. A Hee allergia elleni fényterápiás készülék alacsony energiájú, szűk spektrumú vörös fény energiát alkalmaz.

A kezelésnek nincs ismert mellékhatása szemben a gyógyszeres készítményeknek. A Hee alternatív megoldást jelent amennyiben a fent említett tünetekkel rendelkezel.

Napi 2-3 alkalom pár perc és enyhülnek vagy meg is szűnhetnek a kellemetlen időszakok.

Aludj jól, élvezd a mindennapokat allergiás tünetektől mentesen!