Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Testanalizáló, mérleg

Rendezés:

Okos mérleg

Számos kutatás bizonyítja, hogy ma a 21. században azért van szükség egyre több fitness teremre, mert a fogyasztók körében megnőtt a mozgás igény! Ön tudja mi áll mögötte? A tudatosság. 

Az emberek ma egyre tudatosabban táplálkoznak, sportolnak, könyveket olvasnak, interneteznek, pszichológushoz, tanácsadókhoz járnak, mert EGÉSZSÉGESEN AKARNAK ÉLNI, le akarják vezetni a stresszel telített mindennapokból eredendő feszültségét, endorfint akarnak, fittek és csinosak akarnak lenni és jól érezni magukat a bőrükben.

De kérdezem én, hogy ez mind mivel mérhető? 

A smartmedical oldalán olyan okos mérlegeket kínálunk, melyek manuális módon, okos funkciót nem használva is mérheted az értékeket. A nagy kijelző segít a könnyű és praktikus használatban. 

Mi az iHealth-re és a Xiaomira esküszünk!

Nem szeretnénk azon webáruházak közé tartozni, akik 20-50 féle mérleget 2-3 kattintással feltölt az oldalára (sajnos sok helyen tapasztaltam), s hosszas keresgélés után megunod az egészet, mert nehéz megítélni melyik a jó és hasznos számodra. 

A smartmedical az iHealth és a Xiaomi által megalkotott okos mérleget kínálja neked.
A termékek úgynevezett ,,smart” vagy ,,okos” eszközök, melyek a mai modern kor vívmányainak tesznek eleget. Az ,,okos” telefonok és készülékek terjedésével egyre nagyobb igényt látunk az egészséggel kapcsolatos értékek tárolására, nyomon követésére és visszakeresésére. Ezen készülékek mindezeken túl képesek a mobil készülékkel, számítógépekkel kommunikálni, mely lehetőséget biztosít akár az orvosok részére történő továbbítására és azonnali diagnózis felállítására. Sportolás, esetleges diéta, áldott állapotot alatt azonnali és pontos képet kaphatsz tested összetételének állapotáról.

Miért kiemelkedő? 

Intelligens testösszetétel és elemző okos mérlegek segítségével napi szinten figyelheted hogyan alakul a súlyod és tested összetétele a diéta vagy akár terhességed alatt biztonságosan. A készülékek különleges, elegáns design, letisztult formatervezése edzett üvegének köszönhető. A testtömegen túl képesek akár a test zsír, test víztartalma, izomtömeg, zsigeri zsírok, csonttömeg és akár a BMI index (ideális testsúly tartomány) meghatározására. 

Az iHealth testösszetétel elemző okos mérleg nem csak tárolja az adatokat, hanem azokat orvosoddal is megoszthatod. Nincs szükség minden alkalommal továbbítani a méréseket, csupán egy alkalommal megosztani a kívánt személlyel az applikációt és ő távolról is nyomon követheti állapotodat.
Az eredmény alakulása diagramok és statisztikák formájában is megjelenik az elemzések alkalmával.