Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Okos otthon

Rendezés:

Okos otthon

    A smartmedical.hu okos otthon termékei főként olyan Xiaomi termékeket tartalmaz, mely az anyacég vagy annak leányvállalatainak egyikében készültek.

    Xiaomi MI – a lehetetlen küldetés 

    MINŐSÉGI TECHNOLÓGIA ELŐÁLLÍTÁSA BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ

 

A Xiaomi-t 2010 áprilisában alapították, és 2018. július 9-én vették fel a hongkongi tőzsde tagjai közé. 2020-ban a Xiaomi részvények ára180% növekedést eredményezett. A piac elismeri, a fogyasztók szeretik és egy egész rajongói tábort generált már a felhasználók között. 

 

A Xiaomi elkötelezett a folyamatos innováció mellett, rendületlenül a minőségre és a hatékonyságra törekszik. A vállalat a nemes egyszerűséggel a letisztult formatervezést, megfizethető árakat, az innovatív fejlődést és a mindennapi élet megkönnyítését helyezte fókuszba. A Xiaomi jelenleg a világ negyedik legnagyobb okos telefon márkája, és létrehozta a világ legnagyobb fogyasztói IT platformját, platformjához több mint 213,2 millió intelligens eszköz csatlakozik. Jelenleg a Xiaomi termékei a világ több mint 90 országában és régiójában vannak jelen, és számos piacon vezető szerepet töltenek be. 

 


    

 

Tekintettel arra, hogy a világ, amiben élünk borzasztóan gyorsan változik, úgy a Xiaomi termékei is e trendeket követnek. A smartmedical.hu oldal okos otthon rovatának portfóliója is ennek megfelelően folyamatosan változik. 

 

Tekintsd meg a legújabb trendeket és könnyítsd meg a mindennapokat a legkorszerűbb technológiák segítségével!