Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Légtisztítók, párásítók

Légtisztítók, párásítók

A légtisztító, párásító készülékek a légtér optimális mivoltát szolgálja. A nem megfelelő levegő fejfájáshoz, bőrproblémához, rossz közérzethez is vezethet. A levegőtisztító berendezés a légtér szűrését végzi, szagokat semlegesít. A párásító készülék plusz nedvességet juttat a légtérbe, védelmet biztosítva a szervezetünknek a szárazság káros hatásaival szemben. Különösen hatékony lehet télen, nátha, megfázás vagy kiszáradt bőr esetén. A légtisztító, párásító kiválasztása alkalmával érdemes a szűrők mennyiségét, adott légtér, helyiség nagyságát felmérni. Manapság már találkozhatunk okos légtisztítókkal, okos párásítókkal, melyek felmérik a levegő szennyezettségét, páratartalmát és ennek megfelelő fokozatba kapcsolnak automatikusan. Szintén okos terméknek bizonyulnak azok, melyek applikációval rendelkeznek, s akár otthonunktól távolról bekapcsolhatjuk őket, mire hazaérkezünk, már optimális légtér fogadjon minket.

Rendezés:

Párásítás mesterfokon

A párásító plusz nedvességet juttat a légtérbe, védelmet biztosítva a szervezetünknek a szárazság káros hatásaival szemben. Különösen hatékony lehet télen, nátha, megfázás vagy kiszáradt bőr esetén.
Xiaomi Smartmi Párásító 1 kontra 2
Segítünk a döntésben!
Akár 16 óra folyamatos működés


 A Xiaomi Smartmi párásítók segítségével szinte egész nap nedvesítheted a szobák levegőjét.


Intelligens funkciók


A Smartmi párásítók intelligens párásító funkcióval vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy folyamatosan figyeli a levegő páratartalmát, és amennyiben ez az érték 40% vagy alacsonyabb, úgy a készülék növeli a ventilátorok teljesítményét és nedvesíti a levegőt. 


Innovatív technológia


Az általános párásítók főleg a közvetlen környezetüket nedvesítik, és sok víz keletkezik a földön a ködfelhő után, ezek a készülékek azonban innovatív módon nem hagy maga után ködfelhőt. A természetes párásítás elvét követi és egyenletesen növeli a helyiségek páratartalmát. 
Mindezeken túl az optimális páratartalom beállítása végett segítségünkre szolgál a beépített szenzor, mely az adott légtér páratartalmát igazítja az általunk kiválasztott optimális páratartalomhoz.

Ezek azon a funkciók, mellyel mindkét termék rendelkezik. Cégünk a tavalyi évben az első generáció termékét forgalmazta, de tekintettel arra, hogy a trendet követjük és az otthonodba a legújabb és legmegbízhatóbb termékeket szeretnék eljuttatni, így a legújabb modellel rukkolunk elő a Xiaomi Smartmi Párásító 2-vel.

Xiaomi Smartmi Párásító 2 – 2020. legújabb modellje

A legújabb modell természetesen az előző modellhez kepést egy újra gondolt tervezést. A letisztult formatervezés mellett helyet kapott a digitális kijelző is. Ez nemcsak emeli a designt, de legfőképpen előnyt kovácsol azok számára, akik nem a mobil képernyőjén szeretnének visszajelzést kapni az adott páratartalomról, hanem azonnali képet tudni, ha a kedvencükre tekintetnek.

Hang alapú vezérlés

Külön kiemelendő ez az egyik kedvencem! Ma már sem a gombra, sem pedig a mobilodra nincs szükség a Xiaoai hangvezérlés segítségével a konyhából irányíthatod a párásítót.

Figyelembe véve a higiéniai elveket a Xiaomi Smartmi különleges, ezüst ion, antibakteriális bevonattal látta el a tartály és a vízforgató henger falát, így a tartályban felejtett vagy esetleg állandó cserére szoruló vízben kialakult baktériumoktól sincs okunk tartani. A biztonságos használat végett a víztartályt külön választották az elektromos résztől. Egyszerűen töltsd fel vízzel a készüléket és wi-fi segítségével a mobil applikáción indítsd el a párásítást az optimális páratartalon megjelölésével. 

A szénkefétől mentes motornak köszönhetően rendkívül halk a működése az előzőhöz képest  ≤ 50 dB s, energiatakarékos kivitel és 16 órás üzemidő is a pozitív tulajdonságait erősítik. 

Érezd magad otthon távolról is

A Mijia applikáció segítségével a munkahelyedet elhagyva már a mobilodon előre kérheted, hogy a készülék indítsa el a párásítást, hogy mire hazaérsz az optimális környezet fogadjon a nyugalom és a pihenés érdekében.
Tipp: ha a párod már otthon van, vicceld meg azzal, hogy elindítod a készüléket. Szerezz be nálunk a Xiaomi MiHome 360 okos kameráját és élőben láthatod a reakcióját. ( - :


Szerezd be mihamarabb a Xiaomi - Smartmi Párásító 2-t amíg az akció tart!