Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lélegezz mélyen az oxigén koncentrátor segítségével

Lélegezz mélyen az oxigén koncentrátor segítségével

Az egészséges élet elengedhetetlen eleme a megfelelő oxigénellátás. Ismerd meg az oxigén koncentrátorok áldásos hatásait, és fedezd fel, hogyan segíthetnek a légzési problémákkal küzdőknek, vagy egyszerűen a mindennapi jólét növelésébe

Az oxigén koncentrátorok működési elve

Az oxigén koncentrátor kifinomult technológiával működnek, amelyek szűrik és koncentrálják a környezetből származó levegőt, biztosítva a tiszta, oxigén-dús légzést. Ezáltal segítenek megelőzni és kezelni a légzési nehézségeket.

Kényelmes használat, egyszerű szállítás

A Canta oxigén koncentrátor könnyű és kompakt kialakításuknak köszönhetően hordozható, lehetővé téve a szabadság és a kényelem fenntartását otthon, vagy akár útközben is. Használata egyszerű, és számos funkciót kínálnak a személyre szabott légzési igények kielégítésére.

Oxigén koncentrátor – Az otthoni oxigénterápia elengedhetetlen kelléke (smartmedical.hu)

Egészség és jólét a nap minden percében

Az oxigén koncentrátor nemcsak a légzési problémákkal küzdőknek jelentenek megkönnyebbülést, hanem mindenkinek, aki tisztább levegőt szeretne belélegezni. Segít növelni az oxigénszintet, amely javítja az energia szintet, a koncentrációt és az általános jólétet.

Miért hasznos  az Oxigén Koncentrátort?

  • Tiszta és Friss Levegő
  • Hordozható, Könnyű Kezelhetőség
  • Egészségmegőrzés és Jólét Növelése
Rendezés:

Oxigén koncentrátor – Az otthoni oxigénterápia elengedhetetlen kelléke


Bizonyos megbetegedések esetén a kezelőorvos hosszú távú oxigénkezelést írhat elő. Ennek elsődleges célja a légzési elégtelenség javítása, a vér oxigéntartalmának a növelése, az anyagcsere folyamatok támogatása és az immunrendszer erősítése. Az otthoni ellátás biztosításához az oxigén koncentrátor nyújtja az egyik legmegbízhatóbb segítséget.
Magyarországon körülbelül 40 ezer beteg szorulna tartós oxigénterápiára, ebből azonban körülbelül 20 ezren részesülnek ellátásban.1 A folyamatos otthoni oxigénkezelés  segítségével bizonyos krónikus légúti megbetegedések (például COPD) esetén bizonyítottan megnövelhető a betegek élettartama2, de a készülék használata általánosabb problémák esetén is hasznosnak bizonyulhat.


Az oxigén koncentrátor univerzális segítséget nyújt


Az oxigén koncentrátor a nyomásabszorpció elvét alkalmazza. Képes különválasztani az oxigént a nitrogéntől, valamint a levegőben megtalálható egyéb gázoktól, működés közben pedig nincs hatással a beltéri levegő O2 százalékára. A készülék használatával – fizikai módszerrel előállított – tiszta oxigénhez juttathatjuk a szervezetünket, ez pedig számos betegség esetén hozzájárulhat a gyorsabb felépüléshez vagy a kellemetlenségek enyhítéséhez.

Az oxigén koncentrátor használata ajánlott légzési nehézségek, keringési zavarok, tüdőbetegségek, szívbetegségek, daganatos megbetegedések, autoimmun betegségek, immungyengeség vagy olyan mindennapos problémák esetén, mint a krónikus fejfájás, a kimerültség, a fáradékonyság, a koncentrációs-, memória- és alvászavar.

Az oxigén hatására

• az említett betegségeknek mérséklődhetnek vagy megszűnhetnek a kísérő tünetei,

• csökkenhet a központi idegrendszeri tromboembóliás szövődmények kockázata,

• javulhat az életminőség (a fizikai- és szellemi állapot), 

• kórházi kezelésekre pedig ritkábban lehet szükség.3

Az orvostudomány nem invazív eszközei bárki számára elérhetőek, és a pandémia idején is segítséget nyújthatnak. A koronavírus következtében légzési nehézség és tüdőgyulladás is kialakulhat, így az oxigén koncentrátor a COVID-19-cel fertőzöttek számára is hasznos eszköznek bizonyulhat.

 

Az oxigén koncentrátor egy kimeríthetetlen O2 forrás


Az elektromos árammal üzemeltethető készülék kompakt méretének köszönhetően bárhová elvihető, és akár a nap 24 órájában használható. Mivel a működtetéséhez nincs szükség palackok beszerzésére és cseréjére, az O2 koncentrátor használatát bárki könnyedén elsajátíthatja. Egy esetleges hiba – áramkimaradás, nem megfelelő hőmérséklet vagy nyomáshiba – sem marad észrevétlenül. A készülék azonnal hang- és fényjelzéssel tudatja, ha beavatkozásra van szükség. 
Legyen szó egy súlyosabb légzőszervi megbetegedésről vagy a fáradékonyság kezeléséről, az oxigén koncentrátor kimeríthetetlen oxigénforrásként biztosítja a szervezet számára szükséges tisztaságú levegőt.

Árukereső.hu