Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Párásítás mesterfokon

Párásítás mesterfokon

A párásító plusz nedvességet juttat a légtérbe, védelmet biztosítva a szervezetünknek a szárazság káros hatásaival szemben. Különösen hatékony lehet télen, nátha, megfázás vagy kiszáradt bőr esetén.

Érezd magad otthon távolról is

A Mijia applikáció segítségével a munkahelyedet elhagyva már a mobilodon előre kérheted, hogy a készülék indítsa el a párásítást, hogy mire hazaérsz az optimális környezet fogadjon a nyugalom és a pihenés érdekében.

Tipp: ha a párod már otthon van, vicceld meg azzal, hogy elindítod a készüléket. Szerezz be nálunk a Xiaomi MiHome 360 okos kameráját és élőben láthatod a reakcióját. smiley

Intelligens funkciók

A Smartmi párásítók intelligens párásító funkcióval vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy folyamatosan figyeli a levegő páratartalmát, és amennyiben ez az érték 40% vagy alacsonyabb, úgy a készülék növeli a ventilátorok teljesítményét és nedvesíti a levegőt.

Xiaomi Smartmi Párásító 1 kontra 2

Segítünk a döntésben!

Akár 16 óra folyamatos működés

 A Xiaomi Smartmi párásítók segítségével szinte egész nap nedvesítheted a szobák levegőjét.

Innovatív technológia

Az általános párásítók főleg a közvetlen környezetüket nedvesítik, és sok víz keletkezik a földön a ködfelhő után, ezek a készülékek azonban innovatív módon nem hagy maga után ködfelhőt. A természetes párásítás elvét követi és egyenletesen növeli a helyiségek páratartalmát.

Mindezeken túl az optimális páratartalom beállítása végett segítségünkre szolgál a beépített szenzor, mely az adott légtér páratartalmát igazítja az általunk kiválasztott optimális páratartalomhoz.

Ezek azon a funkciók, mellyel mindkét termék rendelkezik. Cégünk a tavalyi évben az első generáció termékét forgalmazta, de tekintettel arra, hogy a trendet követjük és az otthonodba a legújabb és legmegbízhatóbb termékeket szeretnék eljuttatni, így a legújabb modellel rukkolunk elő a Xiaomi Smartmi Párásító 2-vel.

Xiaomi Smartmi Párásító 2 – 2020. legújabb modellje

A legújabb modell természetesen az előző modellhez kepést egy újra gondolt tervezést. A letisztult formatervezés mellett helyet kapott a digitális kijelző is. Ez nemcsak emeli a designt, de legfőképpen előnyt kovácsol azok számára, akik nem a mobil képernyőjén szeretnének visszajelzést kapni az adott páratartalomról, hanem azonnali képet tudni, ha a kedvencükre tekintetnek.

Hang alapú vezérlés

Külön kiemelendő ez az egyik kedvencem! Ma már sem a gombra, sem pedig a mobilodra nincs szükség a Xiaomi hangvezérlés segítségével a konyhából irányíthatod a párásítót.

Figyelembe véve a higiéniai elveket a Xiaomi Smartmi különleges, ezüst ion, antibakteriális bevonattal látta el a tartály és a vízforgató henger falát, így a tartályban felejtett vagy esetleg állandó cserére szoruló vízben kialakult baktériumoktól sincs okunk tartani. A biztonságos használat végett a víztartályt külön választották az elektromos résztől. Egyszerűen töltsd fel vízzel a készüléket és wi-fi segítségével a mobil applikáción indítsd el a párásítást az optimális páratartalon megjelölésével.

A szénkefétől mentes motornak köszönhetően rendkívül halk a működése az előzőhöz képest  ≤ 50 dB s, energiatakarékos kivitel és 16 órás üzemidő is a pozitív tulajdonságait erősítik.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Otthon
Árukereső.hu