Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Safe Laser előnyei és hátrányai – termékajánlóval bemutatva

A Safe Laser előnyei és hátrányai – termékajánlóval bemutatva

Mi a Safe laser, és mire használható pontosan? – Teszik fel sokszor vásárlóinktól a kérdést. Ez az okosgyógyászati eszköz is használható otthon, és számos betegség kezelhető vele. Teljesítménye még az okoseszközök között is kiemelkedőnek számít. Pontosan mit érdemes tudni róla? Milyen betegségek kezelésére alkalmas? Mennyi például a Safe laser 500 ára, és miért mondhatjuk, hogy a hazai piacon ez az egyik legkiemelkedőbb termékcsalád? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Mi a Safe Laser?

A Safe laser egy klinikailag validált, elismert orvosi lágylézer készülék, mely egyaránt használható klinikai környezetben és otthon is. Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tett szert, köszönhetően a pontos, precíz és veszélytelen technológiának: a nagy teljesítményű lézereket biztonságosan, a szemre veszélytelen módon is lehet használni.

A fejlesztésében az orvosi szakterületen tevékenykedő kiemelkedő szakértelmű mérnökök és orvosok vesznek részt, ennek köszönhetően teljesen biztonságos a használata.

Pontosan hogyan működik?

A Safe laser a sejtekben létrejövő működési zavarokat szabályozza. A lézerfény gerjesztő hatást vált ki a fényérzékeny sejtmolekulákra, ezzel javítva a sejtek energia termelését, valamint a sejtlégzést. Ezáltal a regenerációs folyamat hatékonyabb lesz, így csökken a különféle sérülések gyógyulási ideje is.

Melyek a jótékony hatásai?

  • Biostimuláció – a szervezet gyógyulási folyamatainak elősegítése és gyorsítása
  • Gyulladáscsökkentés
  • Duzzanatok visszahúzása
  • Nyirokkeringés, vérkeringés javítása
  • Fájdalomcsillapítás
  • Sérült idegek regenerációja

Milyen betegségek esetén ajánlott használni?

A jótékony hatásaiból természetesen vonhatunk le következtetéseket arra vonatkozóan is, hogy pontosan milyen betegségeket kezelhetünk Safe laserrel.

Kozmetikai problémák. Kiválóan kezelhetők vele pattanások, ráncok, valamint gyulladások.

Fülpanaszok. Halláscsökkenés, fülzúgás, különféle fájdalmak, vagy akár irritációt kiváltó okok is kiválóan kezelhető ennek segítségével.

Fogászati problémák. Lehet szó nyálkahártya sérülésekről, fájó ínyről vagy gyulladásokról, kiválóan alkalmas a készülék fájdalom enyhítésre.

Sportsérülések. Ínszalag szakadás, különféle zúzódások vagy izomszakadás, csonttörés – ezeknek a problémáknak a kezelésében is segítséget nyújthat.

Légúti problémák. Akár arcüreggyulladás ellen is remekül használható, vagy légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére. Ugyancsak alkalmazható asztma kezelésére is.

Cukorbetegség. Habár a cukorbetegségből való végleges gyógyulást nem okoz – erre a Safe laser technológia sem alkalmas – segíthet abban, hogy fekélyes sebeink hamarabb gyógyuljanak be.

Hogyan használjuk a készüléket?

A készülék használata rendkívül egyszerű – be kell kapcsolni, akárcsak egy zseblámpát, és a kérdéses helyre kell világítani vele, ezzel segítjük elő a biostimulációt. A készülék által keltett sugárzás behatolási mélysége változó, vannak olyanok, melynek mindössze 3-4 cm, de kapható a kereskedelemben 8-10 cm-es behatolási mélységű eszköz is.

Safe Laser árak

A Safe laser az egyik legdrágább okosgyógyászati eszköz, és nem is véletlenül. A legkedvezőbb Safe laser készülék (Safe laser 150) 240.000 forinttól indul, míg egy nagyobb teljesítményt nyújtó készülék (Safe laser 1800) ára akár 1.200.000 forint is lehet.

A Safe Laser készülékek típusai

A kereskedelemben többféle készülék is kapható, eltérő árral, valamint teljesítménnyel. Ezek közül három olyan eszközt szeretnénk bemutatni, melyek a vásárlók kedvencei. Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt kérjük ki szakértő véleményét, ugyanis az egyes lézerfajták nem feltétlenül használhatók fel ugyanazokra a célokra.

Safe Laser 1800

Kétségkívül ez a legdrágább készülék, amely a kereskedelemben kapható – az ára 1 millió forint felett van – azonban minden kétséget kizáróan ez nyújtja a legmagasabb teljesítményt, kb. 1500 mW folytonos szórt sugárzást biztosít, akár 10 cm-es behatolási mélységre képes. Validált orvostechnikai eszköz, akkumulátoros működéssel. Komoly mozgásszervi betegségek, valamint kozmetikai kezelések esetén jó eséllyel ez a legjobb választás. Számos egészségügyi intézmény, sportegyesület eszközei közt megtalálható.

Safe Laser 500

A Safe laser 500 készülék az egyik legtöbbet forgalmazott eszköz, remek lehet otthoni felhasználásra, 8cm-es behatolási mélység elérése lehetséges, 500 mW teljesítményű folyamatos szórt sugárzás létrehozására képes. Árban kedvezőbb, mint a Safe laser 1800, szintén biztonságos működésű, validált eszköz.

Safe Laser 150

A Safe laser 150 árban a legkedvezőbb, habár teljesítményben is  ezt nyújtja a legkevesebbet: nagyjából 3-4 cm-es behatolási mélységre képes, remek vér-és nyirokkeringés javító hatással rendelkezik. Szembetegségek, valamint fülzúgás, fülcsengés kezelésére ez a legjobb választás.

Összefoglalás

A Safe laser technológia idehaza is egyre elterjedtebb, ugyanis számos olyan betegség létezik, melynek a gyógyításában segítségünkre lehet. Kompakt méretének köszönhetően kis helyen elfér, akár utazások alkalmával is magunkkal vihető. Egyszerű kezelhetőség, akkumulátorral rendelkezik, így napközben töltést nem igényel.  Mindezeken túl biztonságos, otthoni használatra is alkalmas, a család minden tagja tudja használni.  

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Gyógyászat