Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Salin - Sóterápiás készülék

Ár:
17.670 Ft (13.913 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás / átvétel időpontja: 2022. március 23.
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Salin egy optimális sótartalmú levegőt biztosít befolyásolva a levegő ionizációját és tisztítja a helyiség légterét. Ajánlott éjszaka használni, így megvalósulhat a napi minimum 8 órás levegőzés ebbe a légtérben. Egyedi igényeknek megfelelően az eszközt akár egész nap használhatja. Ez nagyban növeli hatékonyságát. Igény szerint a használati idő akár egész napra növelhető a hatékonyság érdekében. A Salin sóterápiás készülék egy normál méretű 35-40 m3-es (kb. 16m2) lakótér légkezelését biztosítja. Az eszköz egy új eljárást alkalmazva működik, amely során egy mikrosókristályokkal, főleg konyhasókristállyal bevont szűrőn préseli át a levegőt. A készülék által kibocsátott levegő nem befolyásolja a légtér páratartalmát és hőmérsékletét. A sóslevegős légtisztító használata során nem korrodálódnak a helyiségben lévő berendezések (nem rakódik le a száraz sópermet). HASZNÁLATA: A legjobb eredmény eléréséért napi 8-10 óra használata szükséges. Az első egy hónapban ajánlott a készülék intenzív használata, főleg éjszaka. Az eszköz hatóterületénél nagyobb helyiségekben érdemes azt 0,5-1,2 m távolságra elhelyezni. Nedves környezetben az eszköz használata nem ajánlott. Magas gőz és páratartalom melett, olajpárás helyen (konyha) vagy nagyon poros helyiségben. Ezen helyeken való használat csökkenti az eszköz élettartamát. SPECIÁLIS ÚTMUTATÁSOK:

  • A Salin készülékeket csak és kizárólag 6V - 12V között lehet üzemeltetni (az intenzitást az adapteren található kis sárga tekerőgomb elfordításával tudjuk változtatni 6V - 7,5V - 9V, ill. 12V-ra)
  • Óvjuk a készüléket az erős mehanikus sokktól (ütés, leejtés stb.)
  • Ne helyezzük a készüléket nedves környezetbe, vagy ahol víz érheti.
Egyéb fontos tudivalók:
  • A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁVAL EGYIDEJŰLEG NE SZAKÍTSUK FÉLBE A MÁR ELKEZDETT KEZELÉSEKET!
  • NE HANYAGOLJUK EL A MEGSZOKOTT ORVOSI ELLENŐRZÉSEKET.
  • Tartsuk be továbbra is az orvos utasításait.
  • Ne erőltessünk egyből olyasmit, amihez nem vagyunk hozzászokva.
  • Ne feledjük, a légtisztító hatása nem napok, hanem hónapok alatt mutatkozik meg, feltéve ha rendszeresen használjuk, utasítás szerint.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!