Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási és Fizetési Feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

1. A Kereskedő a megrendelt és házhoz szállítani kért árut bruttó 30.000 – Forint feletti kosárérték esetén díjmentesen házhoz szállítatja szállítmányozó cég igénybevételével, expressz postai szolgáltatás vagy egyéb közúti fuvarozás keretében. A Kereskedő bruttó 30.000 – Forint alatti kosárérték esetén minden esetben házhoz szállítási díjat számít fel Magyarország területén, amelynek díja GLS vagy DPD Csomagpont 1.250 – Forint, Házhozszállítás esetén 1.450 – Forint. A kosárérték meghatározásánál a számla végösszege az irányadó, csökkentve minden igénybe vett kedvezménnyel, illetve számlacsökkentő tényezővel. Amennyiben a kosárérték a bruttó 30.000, – Forintot nem éri el, a 1.250/1.450, – Forintos házhozszállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez. Bruttó 30.000., – Forintot meghaladó kosárérték esetén a házhoz szállítás díjmentes. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a kosárérték szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Kereskedő visszajelzése alapján még van lehetőség, a Kereskedő összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Kereskedő a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Utánvételi díj értéke (személyes átvétel kivételével) egységesen bruttó 250 - Forint azaz kétszázötven Forint.

2. Az Ügyfélnek lehetősége van a weboldalon megrendelt árut személyesen, az átvételi pontokon átvenni, amely díjmentes. Bruttó 30.000, – Forint azaz harmincezer forint feletti kosárérték esetén a házhozszállítás Magyarország területén ingyenes. A Kereskedő bruttó 30.000, – Forint azaz harmincezer forint alatti kosárérték esetén, amennyiben fogyasztó nem a személyes átvételt jelöli meg minden esetben szállítási díjat számít fel Magyarország területén, amelynek díja egységesen bruttó 1.250 / 1.450, – Forint azaz kilencszázkilencven és ezerötszáz forint.

Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a kosárérték szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes átvételt biztosítóértéket meghaladó megrendelések esetén van lehetőség a díjmentes házhozszállításra. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Kereskedő visszajelzése alapján még van lehetőség, a Kereskedő összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Kereskedő az átvételi pontokon történő személyes átvételhez kapcsolódó kosárérték- és díj változtatás jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

3. A megrendelt terméket – az Ügyfél előzetes jelzés alapján – személyesen is átveheti a Kereskedő telephelyein ingyenesen:

Üzlet és átvevőpont:

Homedical üzlete - 1139 Budapest Fáy utca 15B

(M3 metró Forgács utcai metrómegálló-150 méter séta, személygépkocsival érkezők parkolása 21 méterre a bejárattól)

Nyitvatartás:

hétfőtől péntekig: 09:00-17:00

Telefonszám:

(+36) 1 617 2896

E-mail cím:

info@smartmedical.hu

4. A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Kereskedő az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

5. Webáruházunk részére a SimplePay Services  biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó-rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: Visa, Visa Electron, Master, Maestro, American Express

6. Számla: A termék átvételekor a Kereskedő az Ügyfél részére a vásárlás igazolására, papíralapú számlát ad. A számla eltérő megállapodás hiányában, a termék dobozában van elhelyezve.

Üzlet és átvevőpont:

Homedical

1139 Budapest, Váci út 99.

Nyitva tartás: hétfő-péntek 09:00-17:00-ig

Telefonszám:

(+36) 1 617 2896

E-mail cím:

info@smartmedical.hu