Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Személyi EKG

Személyi EKG

Korunk vívmánya és az orvostechnika fejlődése lehetővé teszi, hogy az EKG kontrollhoz, már a zsebben is elhelyezhető okos eszköz szolgáljon megnyugvást.

A Viatom termékcsalád által megalkotott okos otthon használható személyi EKG készülékek a tengeren túl és Nyugat-Európában is rendkívül közkedvelt termékeknek számítanak.

Alapvetően a lakosság számára kifejlesztett eszközök, de orvostechnikai tanúsítványuk megléte mellett már a legtöbb háziorvos, belgyógyász, kardiológus táskájában is helyett kapott a magánszemélyek háztartásán túl.

Az elmúlt évek bebizonyították relevanciáját az ingyenesen használható orvos- beteg kommunikációs platformnak, amelynek segítségével, az orvos figyelemmel tudja követni betegei mért értékeit.

A készülékek különlegessége, hogy a mért értékeket, élő görbéket tárolja, majd tovább küldésre PDF fájlban kimenthetőek az adatok. Szabálytalan EKG esetén laikus számára is érthető formában jelzi ezt a készülék.

A mesterséges intelligencia elvét alapul véve AI-ECG elemző szoftver segítségével részletesen ki is elemzi a görbét, mért értékeket, ezáltal képes felismerni 16 szívbetegséggel kapcsolatos kategóriát és több mint 104 féle kóros EKG eseményt.

viatom-checkme-pro-ondiagnosztikai-keszulek

Viatom személyi EKG készülékek előnyei

 • 30 másodperctől, 1 perc, 15 perc, 30 perc, 1óra… akár 24 óráig is képes rögzíteni az EKG görbét
 • az EKG görbe tárolásra kerül, bármikor visszanézhető elő formában, továbbítható e-mailben, sms, messenger, megosztható
 • a felvételt követően visszajelzést kapunk az eredményről szabályos vagy szabálytalan-e az EKG, pulzus esetleg véroxigénszint
 • akár egy teljes elemzést is kérhetünk az AI analízis segítségével, mely ingyenesen elérhető az applikációban
 • magyar nyelvű, felhasználóbarát applikáció
 • csak manuálisan is használható, app nélkül
 • megfizethető ár, már 37.000 Ft-tól
 • orvostechnikai eszköz, egészségpénztárra elszámolható
 • az egész család használhatja
 • hevederrel/tappanccsal is rögzíthető
 • egy-egy változat csupán 10 cm, testen való viselete nem okoz kellemetlenséget a napi teendők mellett
 • nagykereskedelmi ár
 • ingyenes kiszállítás
 • ingyenes kipróbálási lehetőség

Vérnyomás és EKG mérés - Viatom Armfit

Az Armfit+ (BP2) felkarra húzható, tölthető, vezeték nélküli okos vérnyomásmérő és EKG integrált készülék. A szabadalmaztatott mandzsetta a törzs alján található, és fordított gyűrűs kialakítást tükröz. Ellenőrizd könnyen, gyorsan értékeidet a Viatom Armfit+ orvostechnikai eszközzel, laikus számára is érthető visszajelzést kapsz a kijelzőn. Tárold, nézd vissza az értékeidet a ViHealth ingyenes applikációban, avagy küldd el orvosodnak/ hozzátartozódnak a korábbi adatokat, kimutatásokat, diagramokat. Szinte biztos, hogy nem fogsz találni ilyen magas minőséget ennyiért a piacon!

Viatom Armfit+ elnyerte a Red Dot Award díjat 2022-ben, mely a világ legnagyobb és legbefolyásosabb tervezési versenye. A díj azt jelenti, hogy a termék megjelenése és textúrája a leghitelesebb "minőségbiztosítást" kapta.

AI-ECG szoftver elemzéssel rendelkezik, ami egy mesterséges intelligencia elemző program.

Így a mért értékeket az adatok elemzéséhez és jelentések készítéséhez. az applikáció továbbítja az iCloudban tárolt adatokkal, amely 300 000 betegen és 50 millió tanulási adattöredéken alapul. 

Viatom Armfit/AirBP Vérnyomásmérő EKG funkcióval

viatom-valos-ideju-ekg-meres

#vérnyomásésekg#viatomarmfit#magasvérnyomás#szabálytalanekg#belgyógyászszakorvos

Akár egy zsebben is elfér - Viatom DuoEKG-S

A DouEkg-S teste fehér, tetején magas fényű ívelt panel található. A nagy felbontású színes OLED képernyő valós időben jeleníti meg az EKG hullámformát és pulzusszámot. 30msp-5 perc rögzítés.

A DouEkg-S orvosi minőségű EKG-elektródákat és professzionális EKG-chipeket használ az EKG-jelek veszteségmentes továbbításának biztosítására.

Az letisztult megjelenés és a végső ipari szabvány. A Viatom nemcsak magas színvonalú és minőségi felhasználói élményre, hanem kényelmes és pontos egészségkezelésre is törekszik, mindehhez párosul a  pénztárcabarát ár is. AI-ECG szoftver elemzéssel rendelkezik.

Az alábbi díjat is hazavitte:

iF Design Award híres "független, szigorú és megbízható" díjkoncepciójáról híres, célja: növelje a közvélemény dizájnnal kapcsolatos tudatosságát, melyet a design minőségének jeleként tekintenek.

viatom-duo-ekg-s-ekg-monitor

#duoekgzsebben#ekgutazáshoz#miniekg#szívérrendszer#ekggörbe 

Napközben/munkavégzés alatt EKG - Viatom DuoEKG 

A DuoEKG a DuoEKG- S verzió testvére azzal a különbséggel, hogy hevederrel is hordható akár 30 perces EKG rögzítéssel.

A Viatom DuoEKG kijelzővel már nem rendelkezik, hiszen a mellkasra rögzített heveder nem tenné kényelmessé a leolvasást.  Mérd az EKG-t, pulzust napközben, sportolás alatt, s a Vihealth applikációban olvasd le az eredményeket. Szabálytalan EKG estén, a diagnózis végett továbbítsd sms-ben az orvosodnak.

AI-ECG szoftver elemzéssel rendelkezik.

Viatom Duo EKG S azonnali eredmény 30 másodperc alatt 

#ekgmérésnapközben#viatomduoekg#duoekgs#személyiekg#smartmedical.hu#okosgyógyászat 

Napi kontroll – EKG - Viatom Pulsebit - Viatom CheckMe Lite - Viatom CheckMe Pro – CheckME Pro 24 órás HOLTER

Viatom-Pulsebit-Szemelyi-EKG-nyomkoveto

#ekgmérésháziorvosoknak#miniekg#hordhatóekg#kardiológus#tachycardia#brachycardia#koraiszívütés#pitvarfibrilláció

A 2018- ban iF Design Award díjat nyert Checkme Pro, mely nemcsak a Viatom tervezési erejének iparági elismerését jelenti, sokkal inkább a Viatom felhasználó központú tervezési koncepciójának elismerését is, tovább bővítette a Viatom Checkme családjának termékeit.

Különböző tudással s a tudással, arányos árral jelentek meg sorra a piacon.

Az EKG mérés és annak eredményéről történő visszajelzésén túl, olyan egyéb funkciókkal szerelték fel a Pro-t, mint véroxigénszint mérő, pulzusmérő, lázmérő, alvási apnoe diagnosztizáló, lépésszámláló és még számos más....

A Checkme család termékei mind más felszereltséggel kaphatóak, ehhez mérten kialakított árban.

Bár a legfontosabb, hogy mindegyik készülék valós idejű EKG görbét  mutat és el is menti memóriájában, melyet a többi mért adattal együtt applikációnkon keresztül küldhetünk el orvosunknak így egy több adaton alapuló pontosabb diagnózis felállításához.

Míg a Viatom Pulsebit, Lite, Pro, napi 30 msp EKG-t, addig a Viatom Pro HOLTER akár 24 órán át kontrollál.

AI-ECG szoftver elemzéssel rendelkezik.

Viatom DuoEKG SC hordozható személyi EKG kontroll

DuoEKG – személyi EKG kontroll

Viatom ER1 – akár 24 órás Szívmonitor

viatom-er1-24-oras-ekg-keszulek-otthon

24órásekg#ekgholter#holterekg#ekgheveder#ekgöv#viatom24hekg#szeretsdazegészséged#személyiekgotthon

A Viatom ER1 akár 24 órás EKG mérésre is alkalmas mellkason is hordható, orvostechnikai eszköz minősítéssel rendelkező, otthoni felhasználásra is alkalmas EKG készülék. Méréseinek kiértékelése az AI -ECG mesterséges intelligencia elemző szoftveren alapszik.

AI-ECG Platform lett az első regisztrált AI EKG termék Kínában, és az egyetlen AI EKG termék, amelyet az NMPA, az FDA és a CE is jóváhagyott és teljesítette a nemzetközi szabvány szerinti EKG- adatbázis összehasonlító tesztjét 95,2% pontossági aránnyal.

Az AI-EKG technológia fejlesztése 300 000 betegen és 50 millió pontosan megjelölt adattöredéken alapul.

A Viatom ER1 Szívmonitor képes 16 szívbetegséggel kapcsolatos kategóriát és több, mint 104 féle kóros EKG eseményt is diagnosztizálni. 

Viatom Szív EKG egészségmonitor ER1

Viatom Visual Beat - 24 órás pulzusmérő EKG funkcióval

Viatom TH12 – 12 elvezetéses mini EKG monitor

Viatom-th12-12-elvezeteses-24-oras-ekg-kiertekelesi-eredmenyek

#viatomekg#otthoniekg#12elvezetesesekg#miniekg#hordozhatóekg#háziorvos#szakorvos#belgyógyász 

A Viatom TH12, 12 elvezetéses mini EKG monitor a legprofesszionálisabb AI-EKG platformmal felszerelve.

Az AI szoftver intelligensen azonosítja a 25 féle szívelégtelenséget, például pitvarfibrillációt, pitvarlebegést, kamrai tachycardiát, szupraventrikuláris tachycardiát stb.

A Holter EKG 24 órás monitorizálásra képes akár 7 egymást követő napon a napi tevékenységek során.

ECG 250 Hz-es mintavételezési frekvenciával és pacemaker funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a pacemaker-rel való együttes alkalmazást a kiváló minőségű adatok érdekében.

A TH12 vezetékrögzítő beépített SD kártyával rendelkezik, támogatja az adatexportálást, hatalmas EKG adattárolást valósít meg, ezzel megkönnyítve az adatok kezelését.

Viatom TH12 12 elvezetéses 24 órás mini EKG holter monitor

Mesterséges intelligencia – az otthonodban – megfizethető áron

Viatom személyi EKG-k széles választéka a smartmedical.hu kínálatában

Személyre szabott szaktanácsadás, akár online