Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Védekezz a hideg ellen

Védekezz te is a hideg ellen tudatosan és tartsd szemmel az egészséged! 

Sokunk igyekszik több százezres beruházást véghezvinni védekezve a hideg ellen. Akár kisebb beruházások, életminőséget javító mindennapi teendők is segítségedre lehetnek a hosszú téli hónapok alatt. Fűthető masszírozó, Elektromos ágybetét, lepedő, párna, Fűthető takaró….

Rendezés:

Védekezz te is a hideg ellen tudatosan és tartsd szemmel az egészséged! 

Sokunk igyekszik több százezres beruházást véghezvinni védekezve a hideg ellen. Akár kisebb beruházások, életminőséget javító mindennapi teendők is segítségedre lehetnek a hosszú téli hónapok alatt.

Masszírozás - Naipo

Köztudott tény, hogy a masszírozás alatt vérkeringésünk felpezsdül. Azon a testrészek, általában végtagjaink, melyek hidegek, pl: a tenyerek összedörzsölése, lábak masszírozása, mind-mind vérkeringést serkent, s ezáltal testünk fel is melegszik.

Munkahelyi alacsony hőfokok

Számos munkahelyen korlátozzák a helységek hőmérsékletét. Védekezz a hideg ellen a munkahelyen is Fűthető Naipo termékekkel!

Ne feledd, legtöbbször alulról fázunk!!!!

Szerezz be a www.smartmedical.hu oldalon Fűthető üléspárnát, Ülésmasszírozót, Lábmasszírozót és biztosítsd testednek a legmegfelelőbb hőmérsékletet.

A biztonságos hő, melegítés Naipoval

Elektromos ágybetét, fűthető takaró

Nem kell feltekerned a fűtést, ha egy kis felmelegedésre vágysz.  Szerezz be otthonra elektromos takarót a tv nézéshez vagy akár Elektromos ágybetétet, Elektromos lepedőt, Fűthető párnát a teljes éjszaki alvás optimális melege érdekében.