Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vércukormérés okosan a WHO ajánlásával

Vércukormérés okosan a WHO ajánlásával

Az egészségügyi állapotunk, vitalitásunk és persze vércukorszintünk változását ma már különféle vércukormérő eszközök segítségével mérhetjük.

A vércukor kóros, tartós növekedési ütemének eredményeképpen alakul ki a cukorbetegség. 2 típusa van. Az 1- es típusú cukorbetegségnél a hasnyálmirigy nem választ ki elegendő inzulint, míg a 2- es típusnál a szervezet sejtjei nem használják fel az inzulint megfelelően. Akkor beszélünk cukorbetegségről, ha a vércukorszint meghaladja az 1,26g/l- es szintet éhgyomorra. Ezért is nagyon fontos a cukorszintünk folyamatos kontrollálása.

A Nemzetközi Diabétesz Szövetség (IDF) kimutatása szerint világszerte 415M ember szenved cukorbetegségben. A vércukorszintmérés lehetővé teszik felhasználóiknak, hogy folyamatos vércukorszint önellenőrző kontrollt végezzenek az otthonunkban (SMBG), amelynek eredményeképpen megelőzhető az egyensúlyhiány, illetve ennek megfelelően alakíthatják kezelésüket.

Vércukormérés okosan:

Azonnal és pontos értékek bárhol-bármikor!

A vércukorszint értékének meghatározása tizedes pontosságú jelentőséggel bír.

Válaszd a megbízható iHealth BG5 Kit vércukorszintmérőt, a klinikailag validált, WHO ajánlásával piacra dobott innovációt.

iHealth BG5 Kit vércukorszintmérő

Kinek ajánlott:

Vércukorszint meghatározása, kontroll bárki részére

Kismamáknak

Időskor diabétesz betegségben szenvedőknek

Fiatalkori, veleszületett cukorbetegeknek

Vércukorszintmérő napló már a telefonon

Az Bluetooth kapcsolatnak és az ingyenes iHealth applikációnak köszönhetően vércukor értékeidet azonnal mentheted és évekre visszamenőleg visszanézheted, tárolhatod.

Vércukorszintmérő management az iHealth-szel

A mért értékhez/adathoz társíthatsz tevékenységet, mint pl: sportolás előtt, ébredés utáni mérés vagy akár az elfogyasztott étel mennyiségét. A vércukorszint értékeket és azon alakulását az applikációban diagramok formájában is megtekintheted. Cél a pontos mérés, nyomon követés és okok felderítése.

Digitális háziorvos

Az iHealth applikáció lehetőséget kínál arra, hogy a vércukorszint értékekre a szakorvos bármikor betekintést nyerjen. Légy bárhol, utazz el 500 km-re, az applikációt elég egyszer megosztani az orvossal és ő a rendelőből láthatja akár az elmúlt 10 év alatt mért értékeidet. Esetleg, ha társítasz hozzá tevékenységet, elfogyasztott étel mennyiséget, akár a diagnózis felállításában, gyógyszer meghatározásában is segítségre lehet. Nincs szükség a rendelőbe menni, hosszú sorokat kivárni, időpontot foglalni. Ma már a felhőben rögzítik a recepted, s az ország másik pontjáról ki is válthatod.

Okos BG5-Kit-Lite vércukorszintmérő applikációval:

Bluetooth funkcióval rendelkező iHealth BG5-Kit-Lite vércukormérő


Digitális háziorvos

Az iHealth felkarolja a szív és érrendszer, cukorbetegség, mozgás és aktivitás, vitalitás, mérésének témakörét. 

A viatom készülékek szemmel tartják a legfontosabb értékeket

Mérd okosan az értékeket bárhol, bármikor. Bluetooth segítségével továbbíts értékeidet a telefonodra, számítógépedre, s kövesd nyomon hosszú hónapokon át.

Okos vércukorszintmérő BG5-Kit-Lite ára:

Ha döntés előtt áll érdemes megnéznie csomagajánlatainkat, ahol a BG5-Kit-Lite készüléken túl 50db tesztcsíkhoz, 50db tűhöz, valamint egy kontroll oldathoz juthatsz hozzá egyetlen szettben 15%- kal kedvezőbb áron.

Diabétesz csomag (smartmedical.hu)

 

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Gyógyászat