Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viatom készülékek – Szemmel tartják a legfontosabb értékeket

Viatom készülékek – Szemmel tartják a legfontosabb értékeket

Bizonyára veled is gyakran előfordul, hogy ellenőrizni szeretnéd az egészségügyi állapotod, azonban nem olyan égető a helyzet, hogy emiatt orvoshoz fordulj – különösen igaz ez napjainkban, amikor a koronavírus megfékezése érdekében próbáljuk minimálisra csökkenteni a nyilvános helyek felkeresésének a számát. A Viatom termékcsaládnak köszönhetően a rutinvizsgálatokat otthon is elvégezheted, és a nap bármely pillanatában megbizonyosodhatsz róla, hogy nincs okod az aggodalomra.

Akár az EKG értékeid, akár a vérnyomásod, a véroxigénszinted, a pulzusod vagy a testhőmérsékleted szeretnéd ellenőrizni, a Viatom termékcsaládra a nap bármely pillanatában számíthatsz. Az orvostechnikai eszközöket egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével mobiltelefonoddal vagy táblagépeddel is szinkronizálhatod, de a mért értékeket okoseszközök beiktatása nélkül, a hagyományos formában is használhatod.

A Viatom készülékek használatával a család minden tagjának otthonod kényelméből, orvos felkeresése nélkül, a nap 24 órájában szemmel tarthatod az egészségügyi értékeit, a kapott eredményeket pedig néhány gombnyomással továbbíthatod egy szakembernek.

Viatom – A professzionális orvoslás ötvözve a mobil technológiával

1. PC60F véroxigénszint mérő/pulzoximéter

Ez a készülék elsősorban a pillanatnyi állapot megismerésére szolgál, de a spotcheck funkció mellett folyamatos mérési móddal is használhatod. Alacsony véroxigénszint vagy abnormális szívritmus észlelése esetén hanggal és vizuálisan is jelzi, hogy elégtelen értékeket mért.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom PC60F véroxigén és pulzust mérő készülék

2. Oxismart Bluetooth PC-60FW véroxigénszint mérő/pulzoximéter

Akárcsak a PC60F, ez a készülék is a pillanatnyi állapotról tájékoztat, egy ingyenes applikáció telepítése után azonban az adatokat bluetooth kapcsolat segítségével továbbítani tudja az okostelefonodra. Különleges formatervezésének köszönhetően teljes mértékben ütés- és vízálló.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom PC60FW véroxigén és pulzust mérő készülék Bluetooth kapcsolattal

3. Viatom AirBP2 vérnyomásmérő EKG funkcióval

A termék segítséget nyújt a vérnyomás, valamint a pulzusszám meghatározásában, extra funkciója pedig, hogy 30 másodperces EKG diagram megrajzolására, valamint annak visszajelzésére is képes. Az értékeket a készülékről vagy mobiltelefonod használatával is leolvashatod.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom Armfit+ Vérnyomásmérő EKG funkcióval készülék és helyes használata

4. Viatom PO1 hordható véroxigénszint mérő készülék

A PO1 horható készüléknek hála akár napközben is nyomon követheted a véroxigénszinted és a pulzusod, az értékeket pedig okoseszközeid képernyőjén is ellenőrizheted. A készülék extra funkciója, hogy az alvás közben kialakuló légzéskimaradás (alacsony véroxigénszint) esetén egy finom rezdülés segítségével levegővételre késztet.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom PO1 Hordható véroxigén és pulzust mérő készülék Bluetooth kapcsolattal és használata

5. Viatom PO5 Baby véroxigénszint mérő készülék

Segítségével a legkisebbek egészségügyi állapota (véroxigénszintje és légzése) is egész nap szemmel tartható. A bőrbarát, légáteresztő textilréteggel borított karkötőnek köszönhetően a készülék kellemetlenségektől nélkül felhelyezhető az apróságok lábára, a riasztó funkciónak hála pedig azonnal cselekedni lehet, ha aggodalomra okot adó értéket mér a műszer.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom Baby O2 PO5 Légzésfigyelő készülék és elhelyezése

6. Viatom Pulsebit – Személyi EKG nyomkövető/egészségmonitor

A forradalmi találmány használatával akár otthon, munka vagy sportolás közben – orvos felkeresése nélkül – is ellenőrizheted az EKG diagramod. A mérés alatt élő képet láthatsz a szívműködést kísérő elektromos impulzusokról, az elmentett adatokat pedig néhány kattintással továbbíthatod a családtagjaidnak vagy a kezelőorvosodnak.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom Pulsebit - Személyi EKG nyomkövető /Egészségmonitor készülék és használata

7. Viatom Checkme Lite – Öndiagnosztikai készülék

A készülék puha és kényelmes SpO2 érzékelője mindössze 20 másodperc leforgása alatt képes a vér oxigéntelítettségét %-os formában megjeleníteni. Az eszköz használatával egészségügyi állapotod ellenőrzése mindössze 20 másodpercet vesz igénybe. A Viatom Checkme Lite támogatja az EKG, a véroxigénszint és a szisztolés érték kábel nélküli mérését, kompakt méretének hála pedig bárhová magaddal viheted.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom CheckMe Lite / EKG készülék és használata

8. Viatom Checkme Pro – Öndiagnosztikai készülék

Az orvostechnikai eszköz használatával, valamint az applikáció segítségével telefonra mentett adatok, diagramok és elemzések segíthetnek választ találni az aggasztó tünetek hátterében meghúzódó problémákra. Segítségével megmérhető a testhőmérséklet, a vérnyomás, a véroxigénszint, az EKG értékek, és monitorozhatóvá válik az alvás.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom CheckMe Pro / Öndiagnosztikai EKG készülék használata

9. Viatom Checkme Pro - HOLTER – Egészségmonitor Pro – 24 órás EKG

A klinikailag validált készülék segítségével szakember felkeresése nélkül végezheted el a 24 órás Holter EKG vizsgálatot, a kapott eredményeket pedig azonnal továbbíthatod a kezelőorvosodnak kiértékelésre. Az eszköz ezen kívül segít fényt deríteni az alvási apnoé jelenlétére, pulzoximéterként, vérnyomásmérőként, testhőmérséklet mérőként és lépésszámlálóként is funkcionál.

A készüléket IDE KATTINTVA rendelheted meg.

Viatom CheckMe Pro Holter / Öndiagnosztikai EKG Holter készülék használata

Nem csak mérnek – Azonnal jeleznek, ha baj van!

A hagyományos orvostechnikai eszközökkel szemben a Viatom készülékek nem csak az értékek rögzítéséről, hanem a kiugró adatok észrevételéről is gondoskodnak. Rezgéssel vagy hangjelzéssel hívják fel a figyelmet, amikor a mérések eredményei aggodalomra adnak okot, így azonnal cselekedhetsz, ha szükséges.

Az orvostudomány nem invazív eszközei bárki számára elérhetőek, és a pandémia idején is segítséget nyújthatnak. A koronavírus következtében légzési nehézség és tüdőgyulladás (ami a véroxigénszint csökkenésével párosulhat) is kialakulhat, így a véroxigénszint mérő és alvásfigyelő készülékek a COVID-19-cel fertőzöttek számára is hasznos eszköznek bizonyulhatnak.

Okos öndiagnosztikai eszközök otthonra (smartmedical.hu)

Részletes útmutatásban biztosan számíthatsz ránk!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Otthon #Okos Gyógyászat