Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi-t a fa alá! Lepd meg szeretteid 2020 sikertermékeivel!

Xiaomi-t a fa alá! Lepd meg szeretteid 2020 sikertermékeivel!

A 2020-as esztendőre mindannyian szomorúan gondolunk majd vissza, az év utolsó napjaitól viszont nem kell keserű szájízzel búcsúznunk. A Xiaomi innovatív okoseszközeinek beszerzésével olyan ajándékokat csempészhetünk a fa alá, melyekkel nem csak saját magunknak, hanem az egész családunknak örömet okozhatunk.

A Xiaomi közel egy évtized leforgása alatt a világ egyik vezető okoseszköz gyártójává nőtte ki magát. A cég 2020-ban két népszerű termékének továbbfejlesztett változatát is piacra dobta, a siker pedig itthon sem maradt el. A Xiaomi Smartmi okos elektromos fűtőtest 1S és a Xiaomi Smartmi párásító 2-t a magyar vásárlók is lelkesen fogadták – 2020-ban ezek az okoseszközök beverekedték magukat webáruházunk legnépszerűbb termékei közé.

December beköszöntével az ünnepi hangulat a SmartMedical csapatát is elérte. Úgy döntöttünk, hogy december 22-ig (vagy a készlet erejéig) ezeket a termékeket kedvezményes áron kínáljuk, hogy minél több családhoz eljuthassanak a Xiaomi hétköznapokat megkönnyítő okoseszközei.

Hogy mitől olyan különlegesek és népszerűek ezek a készülékek? Miért lehetnek ideális karácsonyi ajándékok? Vegyük sorra a legfontosabb tudnivalókat!

Hatékony és pénztárcabarát megoldás a kellemes hőmérséklet eléréséhez

A hideg idő beköszöntével minden háztartásban gondoskodni kell az ideális hőmérséklet megteremtéséről, ehhez pedig célszerű hatékony és pénztárcabarát megoldást választani. A Xiaomi Smartmi okos elektromos fűtőtest 1S nem csak megfelel az imént említett szempontoknak, hanem korszakalkotó megoldásokkal kiegészülve képes élménnyé varázsolni a hőmérséklet-szabályozást.

Xiaomi-t a fa alá! Lepd meg szeretteid 2020 sikertermékeivel! - Smartmedical
 • Nem számít a távolság – A Mijia applikáció segítségével akár otthonunktól távol is kellemes meleget teremthetünk a lakásban. Megérkezéskor pontosan az a hőmérséklet fogad majd bennünket, amit telefonunkon bepötyögtünk.
 • Figyel minden kívánságot – Az optimális hőfok beállításához nincs szükség a készülék megérintéséhez. Az elektromos fűtőtestet akár hangvezérlés segítségével is irányíthatjuk.
 • Az apró testben hatalmas erő lakozik – Kompakt mérete és pehelykönnyű súlya ellenére egyetlen fűtőtest akár egy teljes szoba (10-15 m2) fűtését is biztosítani tudja.
 • A nedves környezet sem okoz problémát – Akár a fürdőszobában vagy a konyhában is használható, de akár ruhák vagy textilek szárítására is alkalmas.
 • Energiát spórol – A készülék folyamatosan monitorozza a szoba hőmérsékletét, és automatikusan kikapcsol, ha elérte a beállított értéket.
 • Észrevétlenül üzemel – Az ideális hőmérséklet megteremtése nem jár zajjal. Akár a hálószobában is nyugodtan használható.

A karácsonyi ajándékbeszerzés legbiztonságosabb módja – A jelenlegi helyzetben a webáruházból rendelés jelenti a legbiztonságosabb alternatívát az ajándékok beszerzéséhez – elkerülhető a bevásárlóközpontokban hömpölygő embertömeg és sorban állás, előreutalás esetén pedig még a csomagot kiszállító futárral sem kell találkozni.

KATTINTS IDE, és tekintsd meg a SmartMedical teljes karácsonyi kínálatát!

Az egész lakásban megteremthető az ideális páratartalom

A száraz levegő hatására a légutak kiszáradhatnak, a túl nedves környezet viszont a háziporatkák és a penészgombák elszaporodásához vezethet. Amennyiben a páratartalom 40-60% között mozog, ezeknek a kellemetlenségeknek búcsút inthetünk. A Xiaomi Smartmi párásító 2 használatával pillanatok alatt elérhető a kívánt érték, a slusszpoén pedig, hogy akár a család legfiatalabb vagy legidősebb tagja is be tudja állítani.

Xiaomi-t a fa alá! Lepd meg szeretteid 2020 sikertermékeivel! - Smartmedical
 • Az egész lakásról gondoskodik – Az apró készülék 60 nm2-en képes biztosítani az optimális, 40-60%-os páratartalmú levegőt.
 • Figyel minden kívánságot – Az optimális érték beállításához nincs szükség a készülék megérintéséhez. Akár hangvezérlés segítségével is irányíthatjuk.
 • Nem számít a távolság – A Mijia applikáció segítségével akár otthonunktól távol is jelezhetjük az okoseszköznek, hogy hazaérkezésünkre legyen ideális a páratartalom.
 • Cseppmentes működést biztosít – Víztócsától nem kell tartani. A párásító az innovatív vízporlasztás elvén működik. Egyenletes, cseppmentes vízgőzt juttat a levegőbe.
 • Semlegesíti a baktériumokat – Az antibakteriális bevonattal ellátott tartály és vízforgató henger gondoskodik róla, hogy a készülékben felejtett víz ne okozhasson egészségügyi problémát.
 • Használata egyszerű és biztonságos – Az üzemeltetéshez csupán egy áramforrásra és néhány deciliter tiszta vízre van szükség. A folyadéktartály és az elektromos részek egymástól távol helyezkednek el, így a párásító biztonságosan használható.
 • Energiát spórol – A készülék folyamatosan monitorozza a szoba páratartalmát, és automatikusan kikapcsol, ha elérte a beállított értéket.
 • Észrevétlenül üzemel – Az ideális páratartalom megteremtése nem jár zajjal. Akár a hálószobában is nyugodtan használható.

A SmartMedical ajándéka – A Xiaomi sikertermékek mellé (a készlet erejéig) egy FS20C véroxigénszint mérő készüléket adunk ajándékba, aminek használatával nem csak a véroxigénszinted, hanem a pulzusod is folyamatosan szemmel tarthatod.

Sablonos és haszontalan meglepetések helyett

A karácsonyi ajándékozást letudhatjuk sablonos meglepetésekkel vagy vásárolhatunk olyan készülékeket, amiket akár hosszú éveken vagy akár évtizedeken keresztül is használhat a megajándékozott személy (ha a szuvenír ráadásul egy egész család egészségét szolgálja, és a pénztárcánknak is kedvez, nem kérdés, hogy jó döntést hozunk-e a beszerzésével).

Bízunk benne, hogy a Xiaomi innovatív okoseszközeinek a megvásárlásával és használatával boldogan telnek majd az ünnepek. Kellemes karácsonyt kíván a SmartMedical csapata!

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Otthon