Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vérnyomásmérő készülékek

Rendezés:

Okos vérnyomásmérő

Az emberek ma egyre tudatosabban táplálkoznak, sportolnak, könyveket olvasnak, interneteznek, pszichológushoz, tanácsadókhoz járnak, mert EGÉSZSÉGESEN AKARNAK ÉLNI, le akarják vezetni a stresszel telített mindennapokból eredendő feszültségét, endorfint akarnak, fittek, csinosak akarnak lenni és jól érezni magukat a bőrükben.

Mivel mérhető mindez? 

A smartmedical olyan okos orvostechnikai eszközöket, egészségmegőrző termékeket kínál, melynek használatuk segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet a meglévő gyógyszeres és hagyományos terápiák mellett alkalmazható kiegészítő otthoni vagy sportolás közben használható eszközök fontosságára. Smartmedical termékek segítségével azonnali és pontos képet kapunk szervezetünk állapotáról.

Egyik legalapvetőbb mérő eszköz az a vérnyomásmérő készülék. Úgy gondolom, ma már nem ritka, hogy minden családban szükségessé válik egy ilyen otthoni diagnosztikai készülék.

Piackutatást végeztem az ismeretségi körben, s arra jutottam, hogy sajnos már a harmincas korosztályt is érinti a probléma. Felgyorsult életvitel, stressz, megfelelés a munkahelyen, családban, barátoknak….

Amennyiben vérnyomásmérő legyen okos vérnyomásmérő!

A smartmedical oldalán olyan okos vérnyomásmérőket kínálunk, melyek manuális módon, okos funkciót nem használva is mérheted vérnyomásodat. A nagy kijelző segít a könnyű és praktikus használatban. Pontos akár egy svájci óra, hisz mindegyik okos vérnyomásmérőnk klinikailag validált orvostechnikai eszköz.

Mi az iHealth-re és esküszünk!

Nem szeretnénk azon webáruházak közé tartozni, akik 20-100 féle vérnyomásmérőt 2-3 kattintással feltölt az oldalára(sajnos sok helyen tapasztaltam), s hosszas keresgélés után megunod az egészet, mert nehéz megítélni melyik a jó és hasznos számodra. 

Elkötelezettek vagyunk az amerikai cég: iHealth iránt, mert megbízható, hiteles, ár értékarányt tekintve a legkedvezőbb okos vérnyomásmérőket kínál a piacon. Az iHealth letisztult formatervezése magáért beszél, 2 év garanciát biztosít az okos termékekre és rendkívül praktikus, egyszerű használat mellett, ,,csodákra „is képes.

Többen azt gondolják, hogy az okos tulajdonság annyit jelent, hogy a mobilom képernyőjén láthatom az adatokat. Erről sokkal többről van szó.

Az iHealth okos vérnyomásmérők azon túl, hogy képesek kommunikálni az okos készülékkel hosszú-hosszú időn át tárolja a mért értékeket, mint vérnyomás, szívritmus, pulzus. Az adatokat Bluetooth vagy Wi-fi segítségével azonnal továbbíthatod a szakorvosnak, hozzátartozóidnak. Csodákra képes! Az ingyenesen letölthető applikációt megoszthatod a hozzátartozókkal, így akár 300 km távol élő nagyinak is folyamatosan nyomon tudod követni az értékeit! Ezt a fajta megosztást nem sok okos készülék tudja a piacon.

Nézz szét a kínálatban és válaszd számodra leginkább alkalmas vérnyomásmérőt! A leírások végén összehasonlítottuk az okos vérnyomásmérőket a döntés eredményessége végett. Ha ezután sem boldogulsz, várjuk e-mailen vagy telefonos úton megkeresésed!