Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viatom - okos „orvos” a családban

Viatom - okos „orvos” a családban

A Viatom család termékei innovatív, otthoni mobil "egészségügyi„ ellátást biztosítanak. Termékeit zászlóhajósként képviseljük a magyar piacon, hiszen a modern kor vívmányainak felelnek meg és egyedülálló módon orvosi kontroll nélkül is képesek prevenciót nyújtani felhasználójuknak. 

A professzionális orvoslás ötvözve a mobil technológiával. Otthon vagy útközben, gyorsan, egyszerűen, a felhasználó számára is könnyen értelmezhető visszajelzéssel.

Miben segít a Viatom?

A Viatom termékek képesek manuális használatra is, hiszen a kijelzőn keresztül is olvashatóak a mért értékek, azonban Bluetooth vagy wifi segítségével is csatlakoztathatók a számítógépünkre vagy a mobil telefonunkra egyaránt.Az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével az EKG értékeken túl a pulzusunkat, véroxigénszintünket, vérnyomást, testhőmérsékletet vagy éppen alvási nehézségeinket monitorizálhatjuk. Bizonyos típusok beavatkozásra is képesek egy egy probléma megoldására pl: rosszalvás, alvási apnoe-ben szenvedőknek a készülék a monitorizáláson túl az éjszaka folyamán beavatkozik a jobb alvás és kipihentebb napjaink jegyében. Ezen adatok végtelen számban tárolhatóak az ingyenes applikációban, statisztika vagy éppen grafikonok kíséretében, melyek több héten, hónapokon át visszakereshetők vagy egyetlen gombnyomással orvosaink, szeretteink számára elküldhetőek emailben, messengeren, viberen, sms- ben…stb.

Viatom - SmartMedical webáruház

Viatom Pulsebit - Személyi EKG nyomkövető /Egészségmonitor készülék

A Viatom EKG család

A Viatom EKG készülékei közül bárki kiválaszthatja a számára legérdekesebb terméket, melyhez viszont számos kiegészítő információ figyelembevételére van szükség. Nem mindegy, hogy ki a felhasználó, milyen problémával küzdünk, mikor jelentkezik a rosszérzés, meddig tart, mi a célünk a monitorizálással. Akinek van lehetősége vásárlás előtt egyeztessen szakértőnkkel, hogy a lehető legjobb készüléket kapja a probléma mielőbbi feltárásához.

A Viatom DUO és Checkme család EKG termékei megoldást jelentenek olyan helyzetekben, amikor nincs lehetőségünk az orvosnál sorban állni és egy gyors ellenőrzésre van szükségünk. Visszajeleznek mosoly vagy szomorú ikon formájában a mért értéket illetően, valamint az orvosok számára szükséges mérhető értékeken túl az EKG görbék is rögzítésre kerülnek. A rögzítés időtartama 30 másodperctől egészen 24 óráig terjedően lehetséges.

Sportolóknak megoldást nyújthatnak a hevederes rögzítéssel ellátott Viatom EKG készülékek, amelyek akár 24 órás holteres rögzítést tesznek lehetővé.

A legtöbb termék 2 elvezetéssel garantálja a pontos eredményt, de megtalálhatóak a 12 elvezetéses mini monitor EKG- k is portfóliónkban.

A Viatom forradalmasította a mesterséges intelligenciát a mérések kielemzésében. A legújabb technológia egy plusz funkcióként iránymutatást ad szervezetünk állapotáról egy átfogó összegzés formájában. Bővebben az alábbi cikkben olvashatsz róla.

Viatom a mesterséges intelligencia úttörője

Smartmedical teljes EKG kínálata:

Otthoni EKG diagnosztikai készülékek széles választéka. (smartmedical.hu)

Viatom Vérnyomásmérés

A Viatom vérnyomásmérők a legmodernebb technológiával készült számos nemzetközi díjat elnyert készülékei bluetooth- szal vagy wifivel is csatlakoztatható mobiltelefonjainkhoz, léteznek olyan modellek is Viatom Armfit+, amely a vérnyomásmérésen túl EKG mérő funkcióval is rendelkezik.

Viatom BP2 connect wifi vérnyomásmérő és ekg monitor funkciói

Okos Viatom vérnyomásmérő

Viatom véroxigénszint mérés

Bátran ajánljuk napi ellenőrzés vagy akár egy egész napszakon át tartó monitorizálásra. Egyszerű használat, helyezze fel a készüléket az adott testrészre és bízza magát profi kezekre. Hasznos lehet a Viatom Fingertip, Oxismart/Oximeter PC60F PC60FW modellek. Olyan non invazív eszközök, melyek képesek a véroxigénszintünket mérni. A véroxigén és pulzusszám folyamatos monitorozálására előszeretettel ajánljuk a Viatom PO1 vagy Viatom O2 ring Hordható véroxigénszint mérő készüléket, akár egész éjszaka vagy nappal több órán át tartó folyamatos használatot biztosít diszkomfort érzet nélkül, hiszen gyűrű formájában viselhető. Alacsony vagy túl magas véroxigénszint és pulzus értéknél jelez a felhasználó részére.

Pulzoximéterek, Véroxigénszintmérők széles választéka . (smartmedical.hu)

Viatom az alvás szakértője

A Viatom kifejlesztette a rosszalvók vagy alvási apnoeéan szenvedőknek azt a készüléket, melynek viseletével nagy mértékben hozzájárul az egyenletes véroxigénszint ellátáshoz az éjszaka folyamán. Mégpedig oly módon, hogy méri az éjszakai véroxigénszintet és pulzust és amennyiben a megadott érték alá süllyed a mért értékünk, a készülék beavatkozik egy intelligens rezgés formájában, amellyel légzésvételre kényszeríti viselőjét alvás közben. Ezáltal javul a szervezet oxigén ellátottsága.

Az alvási apnoe: a csendes lélegzetelállás veszélyei és kezelése (smartmedical.hu)

Viatom O2 Ring - véroxigénszint-pulzust mérő gyűrű - SmartMedical.hu

Gondoskodjon szeretteiről

A Viatom nem csak állapotot mér, hanem akut értékek esetén jelez és be is avatkozik. A készüléken rezgés, a mobil applikáción pedig hang alapon hívja fel a figyelmet az esetleges veszélyre. A mért adatokat továbbítsa orvosának, hogy a diagnózis akár már távolról is megközelíthető legyen.

Viatommal bárhol bármikor

A készülékek pehely könnyűek akár a retikülben akár a mellénye zsebében elhelyezhetők és a nap bármely szakaszában hasznosak lehetnek.

Orvosdiagnosztikai eszközök az otthonodban! (smartmedical.hu

A kicsikre is gondoltunk

A bőrbarát Viatom Baby O2 okos karszalag gondoskodik a baby oxigénszintjének állapotának nyomon követeséről. Éjszakai légzéskimaradás estén riaszt. Gyerekek esetében a Viatom Kids O2 jelenti a legnagyobb védelmet a szülőknek.

Minden gyermek Isten legnagyobb ajándéka, a szülői szeretet gyümölcse, egy angyal, aki a földre száll. (smartmedical.hu)

Megbízható márka, minden általa kínált termék orvostechnikai tanúsítvánnyal rendelkezik

Smartmedical.hu-személyes szaktanácsadás, online kapcsolat

Tartalomhoz tartozó címkék: #Okos Gyógyászat